Dressens detaljer vil på forskjellige måter påvirke stilinntrykket du vil gi. Den trenger med andre ord absolutt ikke å være formell.
William Follestad

Alltid skarp med Follestad

Enten du er på jakt etter ny dress eller klær til jobben har Follestad det du trenger. Med merker som Hugo Boss, Morris, Polo Ralhp Lauren, NN.07, Morris, Jacob Cohen, Magnanni, Tiger of Sweden og Oscar Jacobson er det praktisk talt umulig ikke å finne noe enten det er til hverdags eller fest.

Hos Follestad elsker de å blande klassiske linjer og lekne detaljer. Spennende kombinasjoner og fokus på antrekkene som har x-faktoren som skiller seg ut fra mengden er noe du  alltid kan regne med.

Foto: Morris Stockholm

Konseptuelt hos YME

YME Universe er en av de mest inspirerende, ledende og kuraterte konseptbutikkene i Skandinavia. Butikken på 3 etasjer er designet i samarbeid med det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta, noe som i seg selv gjør det verdt besøket. YME er inspirert av butikker som Colette i Paris, Corso Como i Milano og Dover Street Market i London.

YME huser det aller siste innen motedesign fra aller øverste hylle. Trenger du verdens mest hypede sneakers, t-skjorta ingen andre har, eller bare har lyst til å drikke digg kaffe i butikkens egen kafé bør du definitivt svinge innom YME.

Foto: YME Universe

Skandinavisk minimalisme hos SVEAN

– Svean er inspirert av de mest kompromissløse motekonseptene i Europa. Vi har det du egentlig vil ha, forteller Jan Svean.

Du får alltid fantastisk hjelp hos Jan og gjengen hos SVEAN. De brenner for faget og har alltid noe nytt og spennende å fortelle – enten det er fra Paris eller historien til en av deres nyeste merker. De er alltid på jakt etter nye, spennende brands, de som er litt utenom det vanlige. Blandingen mellom det modige og kommersielle hva angår snitt er butikkens styrke, sammen med noen av markedets ledende merker som Acne, Drôle de Monsieur, Helmut Lang, Comme des Garcons Play, Séfr Séfr og Common Projects.

SVEAN sin Instagram er smekkfull av inspirasjon

Norsk særklasse hos Norwegian Rain

Å komme inn i en konseptbutikk som er så gjennomført at den tar pusten fra deg er relativt sjelden kost. Når feinschmeckerne Norwegian Rain, T-Michael og Modern Tribute åpner dørene på Paleet er det nettopp en sånn opplevelse. En konseptbutikk du garantert aldri har sett maken til.

– Enten det er snakk om outwear fra Norwegian Rain, dresser fra T-Michael eller møbler fra Modern Tribute, skaper vi ting som er laget for å vare. Denne felles visjonen er grunnsteinen i alt vi gjør. På Paleet håper vi å ha skapt et rom som uttrykker nettopp det, i form av et triangel som vi jo er. En blanding av møbler, konfeksjon og regnjakker, forteller T-Michael.

Bli bedre kjent med Norwegian Rain, T-Michael og Modern Tribute her!

Foto: Norwegian Rain

Sober street hos Timberland

De klassiske bootsene er en selvfølge, men det er absolutt ikke alt Timberland er. La deg inspirere av behagelig streetwear, snitt til enhver fasong, og utallige fargekombinasjoner. Jeans, chinos, lette vårjakker og myke bomullsgensere er utgangspunkt for garderobefavorittene du enkelt styler til akkurat din stil – enten den er ung, voksen, røff eller klassisk.

Foto: Timberland