APHRU

På lørdag kan du bli enda bedre kjent med norske APHRU som har de gode basisplaggene og lekre kjoler til vår- og sommerfestene. La deg inspirere av hvordan du kan kombinere de mest komfortable plaggene med tilbehør som setter ditt preg på antrekket. Psst! Hos APHRU får du 30% rabatt på alle kjoler.

Riccovero

På lørdag møter du Cor fra Riccovero som vil gi tips om hvordan knyte slips, sløyfer og det du måtte trenge til festene fremover. Han vil også vise frem et utvalg av dresser og ulike stylingmuligheter.

Follestad

Follestad hjelper deg også med å bli klar til 17. mai. Enten du er på jakt etter ny dress eller andre antrekk har Follestad det du trenger. Med merker som Hugo Boss, Morris, Polo Ralph Lauren, NN.07, Morris, Jacob Cohen, Magnanni, Tiger of Sweden og Oscar Jacobson er det praktisk talt umulig ikke å finne noe enten det er til hverdags eller fest. Follestad hjelper deg med å blande klassiske linjer og lekne detaljer.

Det Lille Under

På lørdag møter du også Wenche hos Det Lille Under som kan vise deg vårens og sommerens lekreste badetøy og undertøy. Det Lille Under har et stort utvalg og garantert noe som passer til din fasong. Er du på jakt etter det perfekte undertøyet som skal under den nye kjolen, bikini eller badedrakt, eller kanskje en kjole å ha over badetøyet på stranden? Da bør du stikke innom Wenche og Det Lille Under på lørdag.

 

Velkommen!