Frokost, lunsj, ettermiddagskaffe eller middag. Nyt ditt neste måltid utendørs og se Oslo fra sin beste side. Midt i Karl Johan og med Spikersuppa som nærmeste nabo. Uteserveringen på Paleet byr på det beste fra verdens beste kjøkken.

 

Taqueria, en sydende mexicansk tacoshop midt i Oslo

Mat- og bordgleder

Uteserveringen på Karl Johan har nå rukket å bli tradisjon. Midt mellom Stortinget og Slottet kan du i sommer og helt frem til 16. september besøke Oslos største uteservering, også omtalt som Oslos eneste Piazza. Hvis det mot all formodning skulle dryppe noen regndråper over byen vår er det bare å trekke under parasollene eller inn. Det finnes nemlig ikke dårlig vær på Paleet.

Italienerne er kjent for uforglemmelige måltider fra bord med rutete duker, unik stemning med lyden fra en fontene på en Piazza. Franskmennene sitter tett i tett ved runde bord langs Paris’ mange utecafeer, og New Yorkere nyter vegetarsalater langs minimalistiske bardisker med up beat loungemusikk i bakgrunnen. Midt i byens hjerte kan du nå føle på denne pulsen.

Du trenger med andre ord ikke reise utenlands for å være omgitt av brostein og fontenesus. Heller ikke for franske bakevarer, italiensk pizza eller meksikanske spesialiteter. Med kort vei til alle byens sommeraktiviteter er Piazzaen ved Paleet et perfekt og pulserende møtepunkt, enten det er for kaffe og kake eller en deilig 3-retters.

På Karl Johans Sommerservering holder United Bakeries, Taqueria som serverer taco og burgere og som også serverer italiensk pizza fra Pizza Crudo, Egon, Hard Rock Cafe og TGI Fridays åpent for deg fra kl 11 om morgenen til kl 23 på kvelden.

 

Velkommen!