t-skjorte fra Helmut Lang hos SVEAN / solbriller fra Folk and Frames hos SVEAN / skjørt fra by TiMo / smykker fra Anni Lu hos SVEAN

Denne sommeren handler om sterke farger, blomsterprint, solbriller og feminine snitt!

Storbydrømmen

For noen er sommerferien unisont med en hvit strand. For andre handler ferieminnene om glovarm asfalt, eviglange lunsjer og sene middager under gult lys. Enten det er romantikk i luften eller tid for litt etterlengtet tid med venninnegjengen, byr storbyferien på langt mer enn gnagsår og turistfeller.

Gjør research før du reiser, finn de små, lokale stedene som blir reisedagbokas beste hemmeligheter. Sitt flere timer og bare se på livet bak mørke solbriller. Ta deg et glass vin til lunsj, og la håret danse mot skuldrene i takt med trafikken rundt deg.

kjole fra Rodebjer SVEAN / sandaler fra Enzo Poli / blomsterkrans fra Floriss / smykke fra Anni Lu hos SVEAN

Du trenger ikke reise utenlands for å få storbyfølelsen. Oslo er en perfekt destinasjon for en helt unik opplevelse.

Sommeren er høysesong for kjærlighet, feiring og fest. For nye opplevelser og varme følelser. Blomsterkranser til sankthans. Nye mennesker og gamle venner. Ferie. Sommeren er kjoler, smykker, en veske som skal ha plass til alt du vil, et par nye sko som passer til alt. Latter.

Festival-chic

Antrekksbilder fra amerikanske kystfestivaler og britiske gjørmefester. It-jenter med gummistøvler og denimshorts, store smil og uanstrengt make-up. Ekstatiske silhuetter i solnedgang, strobelys og pulserende beats. Festivallivet tar verden med storm hver sommer.

Kleskoden er flagrende sommerkjoler, fletter, cowboyboots og omslagstopper. En laidback, hvit t-skjorte og denim. Blonder, slengbukser og referanser fra 70-tallets hippiebølge. Statementsmykker og cat eye-solbriller med farget innfatning. Sneakers og 90-tallets helter titter også frem med sporty vibber og masse latter.

Omslagskjole fra Ganni hos YME / bikinitopp fra Watercult hos Det Lille Under / shorts fra Five Units hos Kiman Woman / solbriller fra Chimi hos YME / sandaler fra Enzo Poli / veske fra Rebecca Minkoff hos Kiman Woman

Klesstil varierer like mye som musikksmak, og festival er en perfekt anledning til å eksperimentere. Ikke vær redd for å dra på litt ekstra denne sommeren!

Øredobber fra Miss Mathiesen hos Bitte Kai Rand / skjorte fra Arnie Says / shorts fra Arnie Says / armbånd fra Kyoto Tango hos SVEAN / sko fra Pavement hos Kiman Woman / hår av Adam og Eva

Strandløvinnens verden

Saltvannshår og sand mellom tærne. Lyse netter med reker og vin på brygga. Verden står stille når du endelig får tid til å lese boken du har gledet deg til på solsengen. Du skygger for sola med hånden, ser ut på bølger med hvite topper, og myser opp mot knallblå himmel. Bedagelige feriedager føles best med sommerens fineste badetøy på solkysset hud.

Årets bademote handler om å føle seg bra. Når føler du deg best? I knallfarger og mest mulig sol i en bikini eller i en nybadet badedrakt i skyggen av en parasoll? På Sørenga eller i Sør-Frankrike? På Bygdøy, Bali eller Bondi Beach?

Bikini fra Watercult hos Det Lille Under / skjorte og shorts fra Arnie Says hos Kiman Woman / håndkle fra Totême hos YME

Sommerens strandmote handler om selvtillit. Finn badetøyet du føler deg mest vel i!

Skjorte fra Bitte Kai Rand / bikinitruse fra Watercult hos Det Lille Under / håndkle fra Totême hos YME / bikini fra Calvin Klein hos Det Lille Under

Modell: Janne Mikkelsen/Heartbreak / hår: Adam og Eva Paleet / makeup: Charlotte Wold/Pudder Agency

Skjorte fra Bitte Kai Rand / bikinitruse fra Watercult hos Det Lille Under