Den skandinaviske minimalismen får besøk av en subtil mønskermiks, pvc og sterke kontrastfarger denne sesongen. Felles for høstens viktigste høydepunkter er klassiske silhuetter og iøyefallende detaljer.

Skjørt fra Alexa Chung/YME Jakke fra Baum und Pferdgarten/Kiman Woman Ankelstøvletter: Since Oslo/SVEAN Genser fra Tôteme/YME Smykker fra Anni Lu/SVEAN Veske fra Acne/SVEAN

The Power Suit er i sitt ess denne høsten, og lar seg neppe bli tråkket på tærne. Tenk litt bestefar møter Clair Underwood når du kler deg i høstens ruter. Legg de gjerne i flere lag og slipp power-kvinnen i deg løs i asfaltjungelen!

Bukse & blazer fra Ricco Vero Kåpe fra Gestuz/Kiman Woman Sko fra Enzo Poli Veske fra Trent & Trent Smykker fra Anni Lu/SVEAN

Ta med deg de brente fargetonene fra sommeren inn i høsten palett. 70-tallets kordfløyel gjør alvor av seg denne sesongen og gir nytt liv til hverdagsgarderoben. Flaskegrønt mot sennepsbrunt kombinert med vintage-pregede gullsmykker er en garantert suksessoppskrift. Gjerne rammet inn av et altfor stort skjerf pakket rundt halsen.

Snekkerbukse fra Bitte Kai Rand Genser fra Bitte Kai Rand Jakke fra Alexa Chung/YME Veske fra Off-White/YME

Behagelige kvaliteter og løse snitt er en perfekt kombinasjon, hvor lag-på-lag spiller en sentral rolle. Tenk litt tomboy i valgene dine og spe heller på med feminine detaljer. Ønsk deg en perfekt genser i ull du tenker at du egentlig bare vil flytte inn i. Velg gjerne en farge fra jordens fargespekter mens du varmer deg på lav høstsol.

Bukse fra AF Agger/SVEAN - Genser fra Helmut Lang/SVEAN - Smykker fra Anni Lu/SVEAN

Blazeren er virkelig i trendbildet denne sesongen. Vi digger dem skarpe og gjerne i ruter med spreke farger. For en eklektisk og leken look bryt reglene og tenk kontraster i hvert plagg. Det finnes nemlig ingenting galt med en kjole med rysjer mot en stram britisk-inspirert jakke!

Kjole fra Ganni/YME - Blazer og rumpetaske fra Anine Bing/Kiman Woman - Skjerf fra Holzweiler/YME

Ja, høsten har gjort alvor av seg også i år. Snart vasser vi i tørkede blader og kan lukte regnet i byen vår. Ute blir til inne. Det er tid for fårikållag med familie og gode venner, sene vinkvelder med venninnegjengen, og endelig innafor å fylle hele stuen med stearinlys, en kopp te og en skikkelig høstbok.

Nyt kontrastene – velkommen til høsten!

Bukse fra AF Agger/SVEAN - Genser fra Helmut Lang/SVEAN - Smykker fra Anni Lu/SVEAN - Skjerf fra Totême/YME