Komfortabelt kul

Kaldere tider roper etter varmere alternativer. I følge sesongens trendbarometer er den korte boblejakken like hot som Céline før Slimane. Den skal være full av puff og attitude – gjerne i en frekk primærfarge som gir god energi til en ellers grå høstdag. Snittet er sporty, detaljene få. Og vet du hva? Den kan like gjerne kombineres med et par 70-tallsinspirerte kordfløyelsbukser og en bluse som til treningstights og hoodie på vei til en av høstens mange utendørseventyr.

Leopardkåpe fra Munthe hos Kiman Woman / beige kåpe fra Totême hos YME / dunjakke fra Bitte Kai Rand / vaffeljakke fra Ilse Jacobsen / kåpe fra Dagmar hos YME

Ikoner i kåpeform

Oversized statement eller elegant i trench-fasong? Høstens kåper gjør sitt for å møte dine spesifikke krav. Sesongen drar oss gjennom en verdenshistorie av snitt og mønstre, fra uniforminspirert army til parisisk feminint. Sett prikken over i’en med et deilig skjerf eller it-vesken du har siklet på et halvt år nå.

La deg forføre av teddy-feberen som har herjet og nådd sitt høydepunkt denne høsten, eller hold det nede med jordtoner og rene linjer.

Fuskepels fra Samsøe hos Kiman Woman / teddyjakke fra Arnie Says hos Kiman Woman / dunjakke fra Rodebjer hos SVEAN / saueskinnsjakke fra Stand hos YME

Ruter, shearling og dyreprint

I høstmørket er det synlighet som gjelder. I tillegg til den åpenbare løsningen, refleks, holder vi en knapp på jakkene som gir noe ekstra til personligheten din. Enten det er i form av røff, svart shearling, sassy fuskepels eller rått dyreprint. Leoparden brøler nemlig som aldri før!

Oppsummert er valgmulighetene mange denne sesongen. Fra delikat ton-i-ton til super-hypet kaos og kontraster. Gode kvaliteter og materialer holder deg varmere enn en kopp kakao, og høstens lekreste tilbehør er kremen som får det til å krible i magen, om og om igjen!