– Margarita kan man lage uendelige versjoner av. Bruk sesongens råvarer og la deg inspirere av årstidene. På Taqueria serverer vi en Margarita med ingefær og honning, forteller Stella Bye, restaurantsjef hos Taqueria.

– Med krydderet fra ingefær i kombinasjon av søt honning sirup og fatlagret Tequila Reposado får du den perfekte høst og vinterdrinken. Den er enkel å lage og vi definitivt imponere gjestene dine. Server den som en aperitif eller sammen med mexicansk taco med masse smak. Perfekt når du går lei av juleribba!

Tips: Server drinken over isbiter i et rocksglass.

Rattlesnake Margarita

4 cl Tequila Reposado

4 cl Lime juice

3 cl Honningsirup (2 deler honning, 1 del varmt vann)

3-4 dråper Orange Bitter

Ingefær

Fremgangsmåte:

Fyll cocktailglasset med is for å kjøle det ned.

Kutt opp 3-4 skiver ingefær og ha det i en shaker med honningsirup. Mudle ingefæren godt og ha deretter i resten av ingrediensene. Tøm glasset for is og dra en skive lime langs kanten og dypp det deretter i salt. Bruk gjerne en blanding mellom fint salt og Maldonsalt. Rist drinken godt med is og sil over i cocktailglasset. Pynt med en skive ingefær og lime.

Lyst på en pause fra juleribba?

Taqueria byr på sterk mat, sterke farger, sterke drinker. Forvent en unorsk og rebelsk holdning, og en glødende atmosfære. På menyen finner du retter inspirert fra hele verden, og selvsagt, et stort utvalg tacos.

Book bord her!