Boots fra Timberland 2099,- // Notatbok fra Moleskine hos Tanum 309,- // Caps fra Varsity hos Follestad 850,- // Lue fra Le Bonnet hos SVEAN 600,- // Dataveske fra Riccovero 2999,- // Vichy Aftershave-produkter hos Vitusapotek, barberskum 145,- aftershave 225,- // Skjorte fra NN.07 hos Follestad 1199,- Foto: YME sneakers

Raske dager og lange kvelder

Fra kontoret til julebord med kompisgjengen eller kollegaer. Mellom trikkeskinner og mas om handlelister, fra svart kaffe til bar Whisky. Desember er travel og jo mer som kan gjøres enkelt, jo bedre.

Vi heier på julegavene han ikke visste at han ville ha. Som lua han alltid utsetter å kjøpe eller notatboken han mener han ikke trenger, men allikevel bestandig angrer på at han ikke kjøpte. Det trenger ikke være vanskelig verken å kjøpe eller ønske seg, nemlig!

 

Tailors kit fra Norwegian Rain/T-Michael 850,- // Blazer fra Morris hos Follestad 5499,- // Per Petterson "Menn i min situasjon" hos Tanum 399,- // Slips fra Eton hos Follestad 899,- // Boots fra Timberland 1999,- // Genser fra Morris hos Follestad 1299,- // Parkas fra Norwegian Rain 9400,- // Skjorte fra Saint Laurent hos YME 6799,- // Bukse fra Oscar Jacobson 1999,- // Parfyme fra Dior Homme 705,-

Håndplukkede favoritter

Denne sesongen er smekkfull av behagelige fargetoner og stramme snitt. Det sporty smelter sammen med det ikoniske og rammes inn av subtile mønstre og røffe boots.

Ønskelisten til han er en salig blanding av jordnært og spektakulært – fra det skrevne ord mellom to permer til hypertekniske plagg som varer for alltid.

Pssst… I Paleets magasin finner du flere gaveideer og inspirasjon til matopplevelsene du ikke bør gå glipp av. Klikk her for å lese!