Kjole fra by TiMo 2499,- // Bodylotion fra Vichy 253,- og olje fra Nuxe 332,- hos Vitusapotek // Skjerf fra Holzweiler hos YME 999,- // Else Kåss Furuseth "Else går til psykolog" hos Tanum 379,- // Parfyme fra Giorgio Armani hos Kicks 790,- // Veske fra By Malene Birger 2599,- // Øredobber fra Miss Mathiesen hos Bitte Kai Rand 1400,- // Genser fra Acne hos SVEAN 4000,- // Pumps fra Enzo Poli 1995,- // Duftlys fra Floriss 349,- pr stk // Tøfler fra Ilse Jacobsen 599,-

Hverdagsluksus

Dama som har alt kan aldri få nok av små detaljer som viser at du bryr deg. Innesesongen byr på deilige duftlys og lune planter. Øverst på ønskelisten står kremaktige jordfarger og flere av vinterens beste romaner. Hudpleieproduktene som gir en følelse av hjemmespa på badet slår heller sjelden feil.

Årets ønskeliste handler også om deg selv, så klart. Askepott skal snart ut på årets julebord. Sesongen toppes av gulldetaljer og pumps i velour istedenfor glass. Signér ensemblet med duften som forteller noe om hvem du er, og tilbring dagen derpå innpakket i store gensere og varme tøfler.

Boots fra Diemme hos YME 3699,- // Armbånd fra Pandora 1399,- // Lommebok fra Acne hos SVEAN 1600,- // Marius Faber vaskemiddel og håndsåpe fra 250,- hos LARA // Lue fra Le Bonnet hos SVEAN 600,- // Overdel fra Bitte Kai Rand 3400,- // Jeans fra Reiko Harlem hos Kiman Woman 1700,- // Veske fra Marni hos YME 14999,-

Baby, it’s cold outside…

Frisk luft kan fikse et julestresset hode. Praktisk trenger ikke være kjedelig, og stilen holdes best varm. Ønsk deg de tidløse presangene du kan bruke sesong etter sesong, og krydre dem med årets hodeplagg i freshe farger.

Alle gode ting kan bli tre når det spleises på gavene det ikke er plass til i én ensom lommebok, og vertinnegavene gjøres med buketter med favorittblomsten eller sjokoladen som trumfer desserten i år igjen.

Og sist, men ikke minst. Ta dere tid til hverandre også midt i julestria. En etterlengtet middag kan være begynnelsen på en ny gavetradisjon i venninnegjengen.

Pssst… I Paleets magasin finner du flere gaveideer og inspirasjon til matopplevelsene du ikke bør gå glipp av. Klikk her for å lese!