Teddy-must fra Arniesays.

Fra statement til tidløst

Salget er for alvor i gang, og det er klar tale fra våre ansatte – vær raskt ute!

– Erfaringsmessig går de beste plaggene og mest vanlige størrelsene fort når det er salg. Det er alt i fra baseplaggene du ser etter hver sesong til de spektakulære kuppene du har siklet etter i mange måneder. Å investere i de mer kostbare tingene du kanskje ikke tok deg råd til i høst er ofte det som går igjen hos oss, forteller de hos SVEAN.

Og fra statement-plagg til tidløse klassikere. Hos APHRU jobber de ikke med utpregede trendplagg. De utvikler perfeksjonerte baseplagg tilpasset den skandinaviske, moderne kvinnen.

– Vi jobber ikke med it-plagg på samme måte som andre brands. Vår ekspertise ligger i primærfarger, enkle snitt og komfortable kvaliteter, sier Camilla hos APHRU.

Vesker fra by Malene Birger - Skjerf fra Blanche hos SVEAN - Alpelue fra Rodebjer hos SVEAN - Ørepynt fra Ambush hos YME - veske fra Marni hos YME - Genser fra Helmut Lang hos SVEAN - Bukse fra Baum und Pferdgarten hos Kiman Woman - boots fra Since Oslo hos SVEAN - Jakke fra Mads Nørgaard hos SVEAN - Jakke fra Tôteme hos YME

Norsk design på salg

Hos Kiman Woman er det alltid et stort fokus på norske og skandinaviske merker. De gleder seg over at deres faste kunder spesielt oppsøker nettopp de norske favorittene, også under salget.

– Pia Tjelta og Arniesays er veldig populære merker hos oss hele året. At vi nå under januarsalget kan by på noen godbiter til rabattert pris er jo bare hyggelig.

I tillegg til norsk design står ytterplagg høyt oppe på listen over tips fra jentene hos Kiman Woman.

– Vi bor i kalde Norge. Vinteren er lang, og ytterklær går med andre ord aldri av moten. Ikke trenger du nødvendigvis å gå for en modell du kun kan bruke én sesong heller. Let etter den som holder deg varm i mange år fremover.

Delikat hos APHRU

Januar er en perfekt anledning til å ta en ordentlig opprydning i skapet. Få system, og bruk salget som krydder og til å bygge videre på garderoben din.
Camilla Meyer, APHRU

Jumpsuit fra Ganni hos YME - Kåpe fra Harris Wharf hos SVEAN - Genser fra Baum und Pferdgarten hos Kiman Woman - Sko fra Zadig & Voltaire hos Kiman Woman - Skjortekjole fra Zadig & Voltaire hos Kiman Woman - Kjole fra Kokoon hos SVEAN - Genser fra Rodebjer hos SVEAN - Genser fra Gestuz hos Kiman Woman - Bukse fra AF Agger hos SVEAN