Genser fra by Malene Birger / Sneakers fra Samsøe & Samsøe hos Kiman Woman / Armbånd fra Pandora / Undertøy fra Marie Jo hos Det Lille Under / Veske fra Boyy hos YME / T-skjorte fra Núe Notes hos SVEAN / Bluse fra Rodebjer hos SVEAN / Ringer fra Tom Wood hos YME

Kjærlighetserklæringen

I løpet av en lang vinter ønsker vi alt som er lystbetont velkommen. Februar er måneden vi kaller LOVE på Paleet, en perfekt anledning til å fortelle «that special someone» akkurat hvor mye han eller hun betyr for deg. Denne måneden legger til rette for kjærlighetserklæringer, enten det er morsdag, Valentine’s Day eller en hvilken som helst dag som utmerkes i kalenderen. Håndskrevne kort, sjokolade og blomster er et must til verdens beste mamma, mens undertøy, parfyme og en bedre middag gjerne kan stå på agendaen når din utkårede skal gjøres stas på.

Vi fyller hele Paleet med optimisme og inspirasjon i kjærlighetens navn, enten det er til mamma, kjæresten eller deg selv.

Kom i rett modus med de ti beste kjærlighetssangene vi vet om.

 

Genser i cashlama fra T-Michael / Parfyme fra Emporio Armani til han og henne / Hoodie fra Polo Ralph Lauren hos Follestad / Genser fra Moncler hos YME / Caps fra Varsity hos Follestad / Chinos fra Riccovero / Skjorte fra Riccovero / Jakke fra Drôle de Monsieur hos SVEAN

Et av februars beste tips er å ikke glemme mannen i ditt liv midt oppi all oppmerksomheten du selv får som dama hans.

Ikke glem han

Er røde roser originalt nok? Hvilken parfyme var det hun likte igjen? Har jeg bestilt bord i god nok tid? Vi ser dem ofte stressende rundt få timer før dama står utenfor og venter på en helaften. På en eller annen måte forbindes Valentine’s Day ofte med rosa, rødt og kvinnen i sentrum. Mannen skal ofte både booke bord og være kreativ, snakke om følelser og sende blomster til kontoret hennes.

Et av februars beste tips er som følger: Ikke glem mannen i ditt liv midt oppi all oppmerksomheten du selv får. Hva med en oppmerksomhet helt ut av det blå en hvilken som helst annen dag – bare for å fortelle hvor mye nettopp mannen i ditt liv betyr for deg.

 

Undertøy fra by TiMo / Clutch fra Comme des Garcons hos YME / Silkeskjerf fra Ilse Jacobsen / Genser fra by TiMo / Kjole fra by Malene Birger / Sneakers fra Nike hos YME / Neglelakk og Concealer fra YSL hos KICKS / Jakke fra Norwegian Rain / Genser fra PLAY Comme des Garcons hos SVEAN / Diamantring i hvitt gull fra Gullsmed Heyerdahl / Body scrub fra Clarins hos KICKS

Det finnes flest hverdager.

De siste årene har Valentine’s Day og morsdag eksplodert her hjemme. Som introverte nordmenn liker mange av oss å kunne skjule store ord bak en merkedag. Men, når sant skal sies finnes det også de som boikotter det de mener er dager konstruert for retailbransjens gevinst. Vi respekterer det. Langstilkede roser og stearinlys er ikke for alle.

Allikevel håper vi skeptikeren i deg har lyst til å benytte anledningen til å spre litt hverdagsglede. Inviter en venninne du ikke har sett på lenge til en morgenkaffe før jobb, send en hjerte-emoji til en kompis du vet synes vinteren er litt kjip, send en bukett fargerike blomster til moren din, eller unn deg selv noe ekstra på en helt vilkårlig mandag.

Uansett hvordan du forholder deg til en av årets kanskje tøffeste måneder håper vi du lar deg rive, om enn bare litt, med på tanken om litt hverdagsromantikk, enten det er i forholdet til en du er ekstra glad i eller rett og slett bare deg selv.

Og med dette ønsker vi alle der ute en fabelaktig innspurt på februar – In the name of LOVE!