Da Anita og Katarina traff hverandre våren 2017 tok det ikke lang tid før de bestemte seg for å inngå et designsamarbeid. Onsdag 27. februar kl. 17 – 19 kan du møte Katarina Flatland, APHRU-gründer Anita Godell og se kolleksjonen hos APHRU.

Det har vært flere runder med skisser, materialvalg og vareprøver, men nå er endelig Katarinas første kolleksjon klar: Tux by Katarina Flatland er Katarina sin tolkning av smokingen, og representerer den Katarina er – en joggeskojente med suksess på flere arenaer, med en touch av glam. Tux by Katarina Flatland består av tre plagg: en kjole, en bukse og en dressjakke.

Hvert eneste plagg reflekterer lidenskapen til menneskene som lager plaggene – studioet er driftet av en italiensk familie, og alle deler av produksjonen foregår hos mindre familieeide firmaer rundt Milano, hver ekspert på sitt felt. Materialet brukt i Katarina sine klær har de mest anerkjente miljøsertifiseringene stoffer kan ha, og kommer fra Europas ledende produsent av resirkulert plast. APHRU etterstreber å ha så lite karbonavtrykk som mulig gjennom alle aspekter av driften.

Velkommen til å se nærmere på kolleksjonen Tux by Katarina Flatland hos APHRU.