Utstillingen vil finne sted i 2. etasje i fellesarealene på Paleet og det er 26 bilder på utstillingslisten.

Ari Behn startet i 2017 en større kunstutstillingsturné sammen med blandt annet Per Heimly, Mikael Persbrandt og Tor Rafael Raael. Utstillingen har turnert i nærmere 20 byer og tettsteder rundt i Norge. Ari Behn har gjennom dette året høstet mange lovord for sin billedkunst, og har satt flere salgs og besøksrekorder hos ulike gallerier og kunstforeninger. Han beskrives som en fremragende kolorist , hvor bildene beveger seg mellom det abstrakte og det figurative.

Mikael Persbrandt er en svensk svært anerkjent skuespiller både på teater- og filmfronten. Persbrandt’s malerier beveger seg mellom det figurative og det abstrakte. Kunstneren har et svært ekspressivt formspråk, med til tider intense strøk og klare, sterke farger. Mange av arbeidene innehar en mørk undertone,  men han går ofte også mot lyse, mer dekorative uttrykk.

Espen Eiborg er en av Norges mest spennende kunstnere. Hans billedverden beveger seg i grenselandet hvor fantasi møter virkelighet. Luftslottet som blir en realitet er sentralt i hans metodiske fremstilling. Eiborgs arbeider formidler menneskets endeløse appetitt for skjønnhetsidealet. Han har utviklet en egen metode som kombinerer ett utvalg av teknikker. Akryl og oljemaling i variasjon med olje-stift, spraymaling, tjære og lim som påføres med pensel og kniv. Ingenting er fremmed for å oppnå den ønskede fremstillingen av billed-flate eller motiv.

Det er Galleri Art Design som formidler kunsten og som står for pop-up utstillingen.

Du kan lese mer hos Galleri Art Design.

Velkommen!

Ari Behn av Espen Eiborg