Foto: Getty/Jeremy Moeller

Oakley er skaperen av sportsbriller og er kjent for sine solide og gode modeller, både til idrett og hverdags. Som regel blir solbrillene deres brukt på fjellet, i skogen eller på sykkeltur, men hva med å style Oakley Radar Ev Path med hverdagsantrekket?

Modell: 9208, Radar Ev Path

Gucci er kjent for sine fargerike og spennende kolleksjoner, og har nå kommet med sin tolkning av en sporty brille. Den har en oversized look med den kjente Gucci-weben på stengene. Den overdimensjonerte logoen gjør uttrykket komplett og gir 80-talls assosiasjoner.

Modell: GG0462S

Marc Jacobs skaper ungdommelige og friske solbriller, som kler flere ansiktsformer. Nå har også designeren kommet med en sportskolleksjon som trekker raske assosiasjoner til sportsbriller. Denne modellen finnes i flere farger og speilglass som skaper en sporty helhet.

Modell: Marc 355S

Ta turen innom Krogh Optikk i 1. etasje og finn din sporty brille for påsken!