Sommerens favoritter fra by TiMo

Urban blomster-bonanza hos by TiMo

Få ting sier vårsesong som blomster, og ingen gjør det bedre enn by TiMo. Vårens kolleksjon byr på en delikat miks av lin, organza og silke. Victoriansk-inspirerte blonder, knappekjoler tatt rett ut fra den franske landsbygda, og maxi-snitt som gir gåsehud leder vei inn i festsesongens romantiske verden.

Fargepaletten frister med grønne toner og lavendel. Innskudd av børstet rødt og solgult skaper kontraster, mens små markblomster og lett transparente kvaliteter gir spillerom til plaggene som kan styles opp og ned etter humør og anledning.

Omslagskjolen er årets must-have fra by TiMo

Ellen er butikksjef hos by TiMo og sikker i sin sak rundt hva som er årets hit.

– Omslagskjolen er uten tvil vårens must-have. Den kan røffes opp med et par chunky sneakers og sporty solbriller, og samtidig være festens høydepunkt med et par delikate stiletter. Bruk den åpen over et par freshe bukser og en løs t-skjorte på festival, eller gjør den superromantisk med en blomsterkrans og lave skinnsandaler.

Behagelig chic hos Riccovero

Stilren lekenhet hos Riccovero

Denne sesongen handler om norsk sommer hos Riccovero. Vi ser for oss late dager ved sjøen en uke og pulserende caféliv den neste. Kontrastene er store, akkurat som en norsk sommerdag kan gå fra strålende sol til styrtende regn før du rekker å finne frem paraply. Kolleksjonen er som skapt for lag-på-lag og materialmiks.

 

Power-suit med en twist hos Riccovero

Den gule power-suiten gir et lekent inntrykk til en evig klassiker, og er absolutt en av sesongens favoritter!

Fargespekteret er som et døgn om sommeren. Fra en dus soloppgang, gjennom litt delikat tåke ut mot knallblått hav. Videre gjennom stekende gul sol i parken og sandfargede strender med blåskjell i strandkanten. Kvelden avsluttes med en spektakulær, orange solnedgang og åpne vinduer med gardiner i lin som beveger seg mykt i takt med bølgene utenfor.

Jumpsuit fra Riccovero