Follestad er mester i dress!

Festsesongens favoritt

– Alle menn bør ha minst én blå dress i garderoben. Personlig mener jeg den er hakket hvassere enn den sorte, og med en dobbeltspent jakke er du klar for både 17. mai-feiring, bryllup og årets sommerfester, sier Lars hos Follestad.

Som tilbehør velger han som regel en hvit skjorte og et delikat slips. Skoene er svarte til mørk dress. Alltid. Snittet mener Lars er et personlig valg hver enkelt mann tar. Gjerne i samarbeid med en av ekspertene på Follestad.

En dress er ikke bare en dress. Det er vår jobb å finne rett snitt og kvalitet til hver enkelt. Det aller viktigste er at en føler seg vel i dressen sin - det er den eneste måten en dress kan se bra ut på.
Lars, Follestad

Detaljer hos Follestad

Vårens tilbehør

Når slipset henges i skapet etter gårsdagens feiring er det på tide med en mer avslappet stil. Caps og sneakers er en sikker vinner, og hos Timberland har de tilbehøret som gjør dagen derpå litt enklere.

Pssst… Denne våren har Timberland lansert en bærekraftig nyhet. ReBOTL er en skokolleksjon laget av plastflasker.

«Since 2009, the equivalent of 310 million plastic bottles have found new life in Timberland’s range of stylish recycled shoes. From plastic pollution to sustainable fashion, the new ReBotl collection of men’s recycled footwear gives plastic bottles a new lease on life. Each pair of eco-friendly shoes uses the equivalent of 6 to 10 plastic bottles.» – Timberland

Les mer om ReBOTL her!

Avslappet stil hos Timberland

Guttas Grooming

Rens vekk trøtt vinterhud med en god skrubb, og start friskt med et par lekre solbriller på nesetippen. Vårrengjøringen gjøres i både garderobe og på grooming-fronten.

Ny sveis fikser du lett hos Adam og Eva. KICKS kommer med de beste tipsene og produktene for huden, og de beste anbefalingene for sesongens diggeste dufter!

Solbriller fra Hugo Boss hos Krogh Optikk / Parfyme fra Giorgio Armani hos KICKS / Scrub og cleansing foam fra Shiseido Men hos KICKS

Norsk stilorama

Norwegian Rain og T-Michael tar skreddersøm på alvor, og bringer japansk tradisjon inn i Nordisk minimalisme. Butikken i seg selv er et stilstudie, hvor absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Lyst til å sette deg selv på stilkartet? Vel, da er det bare å finne veien til gutta fra Bergen.

Norwegian Rain, T-Michael og Modern Tribute holder til i 1.etg

Skreddersøm møter funksjonalitet og detaljer i hvert enkelt systing hos Norwegian Rain & T-Michael. Det hele toppes med møbelikoner fra Modern Tribute, og snøres sammen med en ekspertise innen skreddersøm som langt utenom det vanlige.

En annerledes tolkning av festsesongen hos Norwegian Rain & T-Michael