Hos by TiMo finner du et stort utvalg kjoler til bryllupene fremover

Butikkene er fylt opp med selskapskjoler, tilbehør og sko i flere varianter slik at du kan gjøre deg klar for de store anledningene fremover.

Hos by TiMo finner du vintage inspirerte kjoler i fantastiske kvaliteter og med mange detaljer. Korte og lange i mønstre og farger du kan drømme om. Kanskje bruden selv faller for en variant til bryllupsfesten?

Riccovero er bygget på nesten et århundre med skreddererfaring. Plaggene har en utpreget god passform med skredderarven som grunnsten. Her finner du pene og klassiske plagg og tilbehør til feiringen!

Gia dress fra Riccovero

Sadie dress fra Riccovero

Riccovero tilbyr flotte kjoler til gjest, brudens mor og forlover. Hos Riccovero finner du også sko fra 1 399,-,  smykker fra 499,- og strømpebukser fra 179,- for å gjøre antrekket komplett.

Hos Ilse Jacobsen har de et stort utvalg kjoler fra Ilse Jacobsen men også fra norske merker som Ane Mone, Katrin Uri og Haust. Ilse Jacobsen byr også på fargerikt og maritimt tilbehør alt etter hvilken anledning du trenger antrekket til.

Skal du være gjest i bryllup? Hos Ilse Jacobsen finner du et stort utvalg kjoler til festen

Kjole fra Ilse Jacobsen

Norske APHRU designer klassiske og tidløse plagg i fantastiske og komfortable stoffer som må oppleves. Vårt beste tips er å kombinere kjole eller antrekk fra APHRU med tilbehør som vesker, smykker og sko fra andre butikker som gjør at antrekket står ut. Da kan du ha en evig klassiker i skapet og gjøre det nytt til enhver anledning med hjelp av tilbehør som skiller seg ut.

Cloe dress fra APHRU

Jo pants og Inca blouse fra APHRU

Hos Trent & Trent finnes knekorte og fotside selskapskjoler fra blant annet London-baserte Gina Bacconi, Frank Lyman og Joseph Ribkoff fra Canada.

Kjole fra Gina Bacconi hos Trent & Trent

Kjole fra Gina Bacconi hos Trent & Trent

Hos Trent & Trent finner du i tillegg til selskapskjoler, selskapssko, sjal, vesker og antrekk til gjester og forlovere.

Kjole fra Gina Bacconi hos Trent & Trent

Kjole fra Gina Bacconi hos Trent & Trent

SVEAN har lekre kjoler som passer utmerket til deg som skal være gjest i bryllup. Her finner du også sko, smykker og vesker. Her er et utvalg kjoler fra Faithfull The Brand:

Chloe midi dress fra Faithfull The Brand hos SVEAN

Hana wrap dress fra Faithfull The Brand hos SVEAN

Kjoler fra Rodebjer:

Auda dress fra Rodebjer hos SVEAN

Glouria Flower Dress fra Rodebjer hos SVEAN

Sett prikken over i-en på antrekket med tilbehøret:

Veske fra Faithfull the brand hos SVEAN

Øredobber fra Anni Lu hos SVEAN

Øredobber Miss Mathiesen hos Bitte Kai Rand

Neston pumps fra Riccovero