Blomster fra Floriss / Parfyme fra Le Couvent hos KICKS / Smykker fra Anni Lu hos SVEAN / Veske og kjole fra Faithfull the brand hos SVEAN / Solbriller fra Marc Jacobs hos Krogh Optikk / Sandaler fra Enzo Poli

Provence-inspirert romantikk

Mai er på mange måter startskuddet for sesongen mange av oss anser å være årets høydepunkt. Varme dager stappfulle av sommerfester, feiringer og spontane påfunn under blå himmel.

Vi har forelsket oss i florette kvaliteter kombinert med chunky sandaler og stråvesker. Subtile gullsmykker du aldri trenger å ta av deg speiler seg i blått saltvann. Vårens duftnyheter tar oss med verden rundt og gir karakter til hud som endelig begynner å få snev av solkysset farge.

 

 

Skjorte fra Gomaye hos Trent & Trent / Pumps fra Enzo Poli / Leppestift fra YLS hos KICKS / Armbånd fra Moines hos Bitte Kai Rand / Singlet fra Bitte Kai Rand / Solbriller fra Chanel hos Krogh Optikk / Belte fra Enzo Poli

Urban chic

Rosa er i vinden. I alle nyanser, men med spesielt trykk på en dyp fuksia som helst skal være i semsket skinn. Kombinert med en hvit skjorte og en jeans er du klar for spontane sprell etter jobben – gjerne med en kaffe «to go» godt plassert mellom hendene.

Pssst… Noe så lite som en leppestift kan endre hele uttrykket til antrekket ditt. Sammen med et stort smil har du detaljene «on fleek» i skikkelig Sex & the City-stil.

Smykker fra Chros hos Gullsmed Heyerdahl / Strå fra Floriss

Små detaljer gjør alt

Hvis en virkelig skal gå ned på detaljnivå er Gullsmed Heyerdahl stedet å hente inspirasjon fra. Tradisjonelt håndverk og inspirerende trender fra smykkenes verden er samlet hos nettopp dem. Denne våren frister de med delikate nyheter fra blant annet danske Chros.

Hjemmet trenger også sin dose vårlig inspirasjon. Litt lenger bort i gangen simpelthen bugner det over av blomstene som gjør det umulig å kun kjøpe med én bukett. Akkurat nå er det vel få ting som topper strå-dillaen som har inntatt interiørverden den siste tiden, og vi kaster oss mer enn gjerne på bølgen!

Bikini og stråveske fra Watercult hos Det Lille Under / Espadrilles fra Enzo Poli / Foundation fra Lancôme hos KICKS / leppeolje fra Clarins hos KICKS / Solbriller fra Celine hos Krogh Optikk / Clutch fra Decadent hos LARA / øredobber fra Anni Lu hos SVEAN / Shampo fra Kérastase hos Adam og Eva

Snart klar for strandliv

Til tross for at strand og parasoll lar vente på seg, gleder vi oss allerede til sand mellom tærne. Årets badetøy er på plass i butikkene, og det anbefales å fylle strandbagen allerede nå – Det blir fort utsolgt!

Sommerens bikinier gjenspeiler trendbildet fra catwalken, med varme farger og blomsterprint i fokus. Det maritime tas gjerne opp i form av stripete badedrakter. Perfekt under denimshorts eller en hvit skjorte i lin.