Mat- og bordgleder

Uteserveringen på Karl Johan har blitt tradisjon. Midt mellom Stortinget og Slottet kan du fra lørdag 18. mai og helt frem til 15. september besøke Oslos største uteservering, også omtalt som Oslos eneste Piazza.

Ferske bakervarer, nypresset appelsinjuice og ferskpresset kaffe er noe av det som står på menyen hos United Bakeries

Midt i byens hjerte kan du kjenne på den unike stemningen når du hører på fontenen i Spikersuppa og følger med på yrende folkeliv midt i byen samtidig som du nyter noe forfriskende i glasset og et bedre måltid fra en av restaurantene.

Du trenger med andre ord ikke reise utenlands for å være omgitt av brostein og fontenesus. Heller ikke for franske bakevarer, italiensk pizza eller meksikanske spesialiteter. Med kort vei til alle byens sommeraktiviteter er Karl Johans Sommerservering et perfekt og pulserende møtepunkt, enten det er for kaffe og kake eller en deilig 3-retters.

Nyt autentisk mexicansk fra Taqueria

På sommerserveringen i Karl Johans gate holder United Bakeries, Taqueria som serverer spennende og fargerike mexicanske retter og som også serverer italiensk pizza fra Pizza Crudo og Egon åpent for deg fra kl 11 om morgenen til kl 23 på kvelden hver dag.

 

Hos Egon finner alle noe som frister. Dette er asiatisk noodle suppe

Velkommen til å nyte Oslosommeren på sitt beste!