Urban asfaltjungel

Vi er absolutt ikke lei av dyreprint og naturmaterialer. Velg en lett omslagskjole som base, og la dyriske detaljer sette et personlig preg på antrekket. Perfekt til eventyr på bysykkel eller over årets badetøy.

Ørepynt fra Ulrikke Vogt hos hos Gullsmed Heyerdahl / Sko fra Enzo Poli / Hårspenne fra Miss Mathiesen hos Bitte Kai Rand Foto: Bitte Kai Rand

Catchy Café-liv

Lev den kontinentale livsstilen ut denne sommeren. Stapp føttene inn i lekre sandaler, sleng vesken over skulderen og unn deg selv den ekstra kaffen i godt selskap med gode venner. Sett solbrillene på nesa og ta stilen fullt ut med sesongens lette jakker hengende på stolryggen.

Solbriller fra Gucci hos Krogh Optikk / Kjole fra By TiMo / Jakke fra Bitte Kai Rand / Smykke fra Pandora / Sandaler fra Sam Edelman hos LARA / Veske fra by Malene Birger / Parfyme fra Dole&Gabbana hos Kicks

Behagelige blokkfarger

Hva er vel bedre enn solfylte dager i parken med kubb og piknik-stemning? Ta beina fatt på en impulstur i byen. Fra park til fjord, turist i egen by gjøres best i myke sneakers og behagelige kvaliteter i sommeren lekre farger.

Bok "The inspired house plant" av Jen Stearns hos Tanum / Bukse fra APHRU / Genser fra Baum und Pferdgarten hos Kiman Woman / Sneakers fra Adidas Stella McCartney hos YME Foto: Folk & Frame (hos SVEAN)