Hverdagstriks

Invester i et par blå jeans som kan følge deg gjennom alle sommerens eventyr. Til tross for at vi aller helst ønsker oss shorts-vær døgnet rundt, bør den klassiske blå alltid ha en sentral plass i garderoben. Spill den god med mønstrede skjorter og flashy sneakers, eller hold det low-key med en enkel, hvit t-skjorte og et par brune sandaler i skinn. Heng den tynne sommerjakka over skulderen, så slipper du å svippe hjemom når dagen blir til kveld.

Jeans fra Jacob Cohen hos Follestad / Jakke fra Timberland / Skjorte fra Morris hos Follestad / Sneakers fra Nike hos YME Foto: Follestad.no

Jordtoner og kaffepauser

Det todelte settet har virkelig gjort et comeback. Med sporty referanser og bestefar-vibber gjør den behagelige trenden seg ypperlig til sommerens mange café-besøk. Ta den helt ut med en bøttehatt i bomull, eller vipp et par mørke solbriller ned på nesetippen mens du speider utover uteserveringen. Fargeblokking er også i vinden. Bruk et par behagelige bukser i cordfløyel til en klassisk piquet, og du er klar for det meste.

Shorts og skjorte fra Sefr Sefr hos SVEAN / Sneakers fra Acne hos SVEAN / Bukse fra Schnaydermans hos SVEAN / Piquet skjorte fra Oscar Jacobson hos Follestad Foto: Morris

Strandløven i sentrum

Når sola steker som verst i bykjernen valfarter Oslo-folket mot sjøen. Pakk med deg slippers og solfaktor, og gjør en av byens mange strender farlig med årets fresheste badetøy. Stup ned i vannet, tørk i sola, vreng på deg en t-skjorte og fortsett kvelden med en utepils med helt naturlig saltvannsshår.

Genser fra Morris hos Follestad / Solbriller fra Prada hos Krogh Optikk / T-skjorte fra Timberland / Hårstyling fra SACHAJUAN hos Kicks / Badeshorts fra Polo Ralph Lauren hos Follestad Foto: Polo Ralph Lauren