Feminin fargepalett

Lakserosa skyer og løse plagg preger sommeren. Med parasoller og solfaktor drømmer vi oss bort i den mest feminine fargeskalaen, hvor pudderrosa og markjordbærrødt dominerer. Innspill fra markblomstenes verden setter også preg på sesongen, helst kombinert med saltvannshår og flate sandaler.

Kjole fra Pia Tjelta hos Kiman Woman / Kjole fra Rodebjer hos SVEAN / Topp fra By Malene Birger / Sandaler fra Sam Edelman hos LARA. Foto: Faithfull The Brand (fås hos SVEAN)

Landlig romantikk

Som tatt ut fra den franske landsbygda – vi elsker sommerens sandfarger. Stråhatter og lavendelblomster, turer til fots og bøkene du aldri rakk å lese når hverdagen tok for stor plass. Denne sesongen går vi for plaggene du ikke trenger å tenke på om passer til anledningen.

Kjole fra Second Female hos Kiman Woman / Bluse fra Volmary hos Trent & Trent / Sneakers fra Adidas hos YME / Jumpsuit fra Riccovero. Foto: Pia Tjelta (fås hos Kiman Woman)

Foto: Faithfull The Brand (fås hos SVEAN)

Storbyflørt

Altfor lange kaffepauser og spontane middager hører bysommeren til. Gåsehud, lange blikk og muligheten for en date nummer to gjør alt litt ekstra spennende. Følelsen av at det ikke finnes noen forskjell på dagene gjør at stresset slipper taket, og lysten til å pynte seg litt ekstra helt uten grunn får bein å gå på når både hjerne og hjerte går inn i hundre prosent feriemodus.

Kjole fra by TiMo / Undertøy fra Marie Jo hos Det Lille Under. Foto: By Malene Birger

Foto: Faithfull The Brand (fås hos SVEAN)