Livet er best ute

En trenger ikke dra langt for å oppdage nye ting. Du trenger ikke reise jorden rundt for å skape barndomsminnene som setter seg for alltid. En tur i skogen, en sykkeltur langs vannet eller en oppdagelsesferd i byen er akkurat det sommeren er best til. Med matpakke og noe kaldt og drikke er de små klare for å utforske verden. Rett utenfor døra!

Lille Martine: Shorts fra Hummel, Genser fra Petit Bateau, Solbriller fra Izipizi, t-skjorte fra Levi's / Tanum: Kikkert fra Navir, kosedyr fra Ty, kopp fra Enamelware, drikkeflaske fra Clima, bok "Botanikum" av Kathy Willis

Slipp fantasien løs

Bygg verdens største sandslott på stranden, ha skattejakt inne når det regner, finn frem fargestifter når det egentlig er leggetid.

Sett farge på barnas sommergarderobe, og bruk løse snitt som passer like godt til en roadtrip med familien som til barnebursdag. Er du i Norge er det lurt å tenke lag-på-lag, ettersom sommerværet snur fortere enn du rekker å telle til 50 i gjemsel.

Foto: Petit Bateau (fås hos Lille Martine)

Lille Martine: Kjole fra Mini A Ture, t-skjorte, enhjørning veggpynt fra Brigbys, solbriller fra Izipizi, tallerken fra Petit Jour Paris, jumpsuit fra Molo, sko fra Toms / Tanum: "Anumalium" av Jenny Broom og Katie Scott

Husk solkrem

En god tommelfingerregel er å starte dagen med solfaktor. På den måten rekker den å sette seg ordentlig før dere farer ut på dagens eventyr. Er du i tvil om hvilken solkrem du bør gå for til de små? Spør ekspertene på Vitusapotek.

God eventyrsommer!

Solkrem til barn fra La Roche Posay hos Vitusapotek