Skjærgårdsdager

Å trekke ut mot fjorden med bølgeskvulp, reker og måkeskrik hører sommeren til. Ta en båt ut til en av Oslofjordens øyer, lev hyttelivet med en god bok, spis sjømat og se på solnedgangen, og lag blomsterkranser av markblomster du finner på vei til butikken.

Pssst… Sesongens kjoler med knapper gjør det enkelt å skifte på stranden, sykle til butikken, sitte på utekafé med venninner og pakke med seg i feriekofferten.

 

Parfyme: Daisy Dream, Marc Jacobs fra KICKS / Sandaler fra Ilse Jacobsen / Bok: "Følg med nå" av Trygve Skaug fra Tanum / Kjole med knepping fra APHRU / Bok: "Omriss" av Rachel Cusk fra Tanum / Denimkjole fra Ilse Jacobsen / Kjole med knapper fra Ilse Jacobsen

Den hvite skjorten

Må-ha-plagget for enhver sommerdrøm er den hvite skjorten. Velg mellom klassisk preppy, oversized chic eller kanskje tiden er inne for en ny variant i klesskapet?

Vi har falt for denne drømmen av en skjorte. En blanding av lin og silke, med rett silhuett, lomme på brystet og mandarin-krage.

Foto: Kokoon (fås hos SVEAN)

Fargerike kontraster

Spill sommeren god med friske farger og mønstre. La deg inspirere av både bær og planter på fargeskalaen. Pynt opp en solfylt dag med litt honninginspirasjon, eller rist vekk regn med elegante striper.

Husk solfaktor hele sommeren, og la øynene hvile bak sesongens lekreste solbriller.

Solbriller fra Gucci hos Krogh Optikk / Solkrem fra Clinique hos KICKS / Bluse fra Expresso hos Trent & Trent / Regnkåpe fra Norwegian Rain / Kjole fra Stenströms hos LARA / Bok: "Minner om fremtiden" av Siri Hustvedt hos Tanum / Foto: Rodebjer (fås hos SVEAN)

Armbånd fra Anni Lu (fås hos SVEAN)

Avslappet chic

Til tross for at været snur fort, og behovet for garderobeskift endres deretter, er få ting like forfriskende som norsk sommer.

Denne sesongen gleder vi oss til å lufte kjolene med referanser fra den franske landsbygda, longsleeves i bomull i feminine farger, og sandalene vi aldri håper blir slitt ut fordi de er så behagelige.

 

Foto: Nué Notes (fås hos SVEAN)