Det blir sommerservering og mange telt og boder langs Spikersuppa med både bakervarer og merkevarer til meget hyggelige priser.

På lørdag kommer det til å koke i Oslo sentrum. Vi inviterer til sesongens store markedsdag sammen med butikkene i hele Karl Johans gate! Tradisjonen tro flytter vi håndplukkede favoritter til utrolig snille priser ut i Karl Johan, og byr på fantastiske tilbud ute i teltene.

Gjør sesongens beste kupp på lørdag. Bli med på markedsdag på Paleet!

Butikkene står klare for å gi deg de beste tilbudene fra kl. 10.00 – 18.00. Ute i teltene finner du i tillegg til klær og sko, både Tanum og United Bakeries. Karl Johans Sommerservering holder også åpent så du kan nyte forfriskninger på uteserveringen under shoppingen.

Se mer og meld deg på vårt Facebook arrangement her.

Markedsdag i Karl Johan til glede for store og små

Ta med bror, søster, mor, far, mann, kone, barn og venner til en morsom dag på lørdag!

Vi gleder oss til å se dere!