Det er få ting som kan erstatte følelsen av å ta på seg en skreddersydd dress på den viktigste dagen i ditt liv. T-MICHAEL ønsker at du skal føle deg på ditt beste, og at partneren din skal lyse opp ved synet av deg i en skarp dress eller smoking. Hos T-MICHAEL får du eksperthjelp med å finne riktig silhuett, passform, stoff og accessoirer til bryllupsdagen.

 

 

Dapper og elegant hos T-Michael

Opplev universet til T-Michael og Norwegian Rain

Hos Follestad får du smoking eller dress til den store dagen. Follestad er opptatt av å hjelpe til med å finne rett snitt og kvalitet slik at du føler deg vel. Det er da dressen vil se ordentlig bra ut. Hos Follestad får du smoking fra Morris, smokingskjorte fra Eton, tilbehør som sløyfe og sko. Her finner du også et stort utvalg av dress og slips.

Klassisk og elegant hos Follestad

Med nesten et århundre med skreddererfaring er Riccovero klare for å hjelpe deg med å finne dressen og tilbehøret til feiringen. Riccovero begynte opprinnelig med dresser, og kolleksjonene har fortsatt et klassisk og tidløst preg, samtidig som de er oppdatert og i tiden. Plaggene har en utpreget god passform med skredderarven som grunnsten, pene og klassiske plagg for et skreddersydd uttrykk.

 

Riccovero sommer 2019

Uansett hvilken stil du ønsker å gå for på den store feiringen så vil dyktige fagfolk hjelpe med å finne det som passer deg aller best.

Alt skal ligge til rette for at du føler deg bra på en av de mest minnerike dagene i ditt liv.