Floriss hjelper deg med å sette sammen din perfekte brudebukett!

Det kan være vanskelig å se for seg hva som er den perfekte brudebukett, og heldigvis har Floriss et team med eksperter som kan hjelpe deg med å sette sammen akkurat de blomstene som passer deg og ditt bryllup. Ta med et bilde av brudekjolen din til Floriss slik at de sammen med deg kan velge ut blomstene som passer deg på den store dagen.

Kristin som driver Floriss på Paleet valgte et bryllup som blomstret over! Brudebuketten bugnet av nydelige blomster i pastell blandet med grønt.

Brudebuketten blir et smykke på den store dagen som vil fremheve kjolen og bruden. Tenk gjerne litt over hvilke farger du ønsker og om det er noen blomster du liker spesielt godt før du tar turen til Kristin og blomsterdekoratørene hos Floriss.

Det er ikke bare brudebuketten som skal blomstre på bryllupsdagen. Selskapslokalet skal gjerne også blomstre. Et tips er å bruke de samme fargene som i blomstene i brudebuketten også i pynten slik at det blir en fin helhet.

Pynt bord og annen dekor med samme farger som i brudebuketten

Blomster gjør seg godt som pynt på tallerken

Der vielsen skjer er det også naturlig og pynte med blomster og grønt. Da får du et personlig preg under selve seremonien. Floriss lager i tillegg fantastiske blomstervegger som er ypperlig som bakgrunn på foto fra den store dagen.

Sist men ikke minst, brudepiker og brudesvenner! Det er ikke bare bruden som skal skinne på den store dagen, også brudepiker, brudesvenner og forlovere fortjener blomster i samme stil som brudeparet. Det gjør ingen ting om ikke alle har like kjoler eller dresser, men antrekkene kan planlegges utifra fargene som blir felles i blomstene som pynter opp antrekkene. Og hva er vel mer romantisk enn blomsterkranser?

Alle fortjener blomsterkranser på selveste bryllupsdagen

Bruk samme blomster i det som kalles en corsage som brudgommen og brudesvenner har på venstre jakkeslag.

Med ønske om et blomstrende, vakkert bryllup!