SVEAN

Salget er perfekt når du skal oppdatere sommergarderoben. Faithfull the Brand står for eksempel for sesongens lekreste kjoler!
SVEAN

arniesays

Hverdagslige sommernyanser

Norske arniesays er som en perfekt sommerdag med sine behagelige materialer og duse fargepaletter. Denim og kabelstrikk dominierer og lar seg ypperlig kombinere med hva enn ferien måtte ha å by på.

Kiman Woman

Sjelden kost

Hos Kiman Woman finner du en miks av det beste Skandinavia har å by på, krydret med internasjonale stjerner som Anine Bing.

– Skinnjakker er alltid en god investering når en skal handle på salg. Og Anine Bing. Å finne hennes kolleksjoner på salg er virkelig sjelden kost, forteller Tiril hos Kiman Woman.

Italiensk kvalitet av ypperste rang hos Enzo Poli

Fra subtilt til statement. Finn dine favoritter hos Enzo Poli

“Women need food, water, and compliments That's right. And an occasional pair of shoes.”

Trent & Trent

Lekent hos Trent & Trent

Fra deilig mønstermiks til tynne dunjakker. Trent & Trent har alt en garderobe bør inneholde, og litt til. Akkurat nå elsker vi de florette kjolene og unike veskene som utgjør den lille forskjellen i enhver sommerlig anledning.

by Malene Birger

By Malene Birger i særklasse

Det er noe helt eget med dansk design, og By Malene Birger ligger alltid et hestehode foran hva angår tidløse klassikere med en moderne twist.

Pssst… Vær tidlig ute dersom du ønsker å sikre deg noen godbiter. Og, ja. Tilbehørskolleksjonen finner du også til en snill pris akkurat nå.

 

Bitte Kai Rand

Lin og baseplagg Bitte Kai Rand

Få gjør minimalistisk funksjonalitet og komfort bedre enn Bitte Kai Rand. Med sin kunsteriske tilnærming, mikset med fantastiske naturmaterialer, er det ingen tvil om at den danske designeren er butikken å besøke for favorittene du aldri kommer til å ville ta av deg igjen.

Pssst… Akkurat nå finner du et bredt utvalg av lin hos Bitte Kai Rand. Perfekt for sommeren!