Blafre og Design Letters finner du hos Tanum / Gullkorn er et nytt merke hos Lille Martine

Blafre og dansk design

Norske Blafre slipper fantasien løs med sine karakteristiske matbokser og fargesterke tekstiler. Med  retrovibber og kjærlighet til naturen er det vanskelig å ikke forelske seg i universet de har skapt fra Ekeberg i Oslo. At de i tillegg setter bærekraft og lokal produksjon svært høyt gjør at vi simpelthen elsker de praktiske produktene som er ment til å vare.

Danskene henger aldri på latsiden når det gjelder design, og Design Letters er intet unntak. Basert på arkitekt Arne Jacobsen’s håndtegnede typografi fra 1937 lager de en bred linje bestående av alt fra notatbøker til drikkeflasker og tallerkener.

Du finner alt du trenger til barnehage- og skolestart hos Tanum!

 

 

Norske Gullkorn finner du hos Lille Martine fra 8. august!

Livet skal lekes!

«Gjennom drømmer, lek og nysjerrighet på livet skaper barnet sin egen identitet. Vi lager klær som oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek. Livet skal lekes!» sier norske Gullkorn om sin filosofi. Med en bærekraftig og framtidsrettet tankegang lager de slitesterke klær som alltid setter barna først.

«I vår verden er barnet alltid i fokus slik at det føler tilhørighet, og kan utvikle seg og utforske barndommen trygt og komfortabelt. I våre klær får barn lov til å være barn, og se ut som barn,» smiler de.

Gullkorn er et nytt merke hos Lille Martine og finnes i butikk fra 8.august!

Skolesekker fra Beckmanns hos Tanum / Matboks, drikkeflaske og gymbag fra Blafre hos Tanum, "Mitt leksikon om veldig viktige ting" hos Tanum / Regnjakke fra Petit Bateau hos Lille Martine

Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert
Pippi Langstrømpe

Skolesekker fra Beckmanns hos Tanum

Med kunnskap på ryggen

En skolesekk lever et tøft liv. Sekken fylles med tunge bøker og vått gymtøy, blir slengt rundt i skolegården og brukt som sittepute gjennom hele skoleåret. Det er viktig for oss å fortelle deg at Beckmannsekkene gjennomgår strenge kontroller og har blitt testet grundig før den havner på din rygg.

Ryggen skal vare hele livet. Et barn som har 1 km skolevei, går med sekken på ryggen fra Lindesnes til Nordkapp – og nesten helt tilbake, i løpet av 12 års skolegang. Våre sekker er laget for å avlaste rygg og skuldre. Hoftebelte, brystrem, ryggspile og gode polstringer får en sekk til å føles lettere. Kunnskap skal være lett å bære.

Beckmann-sekkene finner du hos Tanum!

Genser fra Gullkorn hos Lille Martine / Hettegenser fra Hummel hos Lille Martine / Skolesekk, drikkeflaske og pennal fra Beckmann hos Tanum

Den ikoniske Timberland-skoen er også perfekt til raske barneføtter!

La barn være barn og slipp fantasien løs til skolestart! Du finner alt du trenger øverst på Karl Johan!