Alle klær fra Riccovero / Parfyme fra Zarkoperfume, ansiktsmaske og leppestift fra KICKS

Smart lekenhet

Norske Riccovero serverer delikate men lekne vibber i det ukedager tar over for evig helg. Fra rust og dyp rød til kamel i kontrast med marineblått legger høstens kolleksjon til rette for høyst nødvendige kaffepauser og overtidstimer.

Høstens store nyhet hos LARA

Italiensk skreddersøm i Oslo

Italienerne vet å gi sine ready to wear-kolleksjoner det lille ekstra som får deg til å elske et plagg livet ut. Dondup er et slikt fenomen. Klassiske ikoner med en akkurat passe stor dose attitude har funnet veien til LARA, og vi kan ikke vente med å entre hverdagen iført selve definisjonen på uanstrengt eleganse.

Kvalitet hos Enzo Poli

Loafers for alltid

Lurer du på hva slags sko som passer til det meste og samtidig er behagelige å løpe fra trikken til kontoret i? Svaret er helt enkelt, loafers. De evige favorittene er klare for jobbhverdagen sammen med deg, i både klassisk sort og iøyenfallende versjon.

By Malene Birger

Victorian dressing, 1970s silhouettes and the work of American textile artist Sheila Hicks served as inspiration for the autumn-winter 2019 collection. A classic, luxurious colour palette consists of cream, navy and gold, interspersed with pastel hues that soften otherwise sharp silhouettes. The collection is focused on upscale dressing that feels effortless while making a statement.
By Malene Birger om høstens kolleksjon

Det er umulig å ikke finne riktig brille hos Krogh Optikk

Sneakers fra Timberland / Smykker fra Gullsmed Heyerdahl / Gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Se detaljene klart

Det ligger i detaljene. Smykkene som gir en enkel bluse et ekstra løft eller gummistøvlene som gjør regntunge dager litt enklere. Men, det holder jo ikke bare å sette prikken over i’en hvis du ikke ser prikken klart og tydelig.

Fra sesongens solbrille-must til databriller og linser. Krogh Optikk hjelper deg å se verden på best mulig måte, gjennom akkurat de glassene du føler deg aller best i. Bestill en synsundersøkelse hos Krogh Optikk før hverdagslig stress gjør at du glemmer det!

 

Briller fra Tom Ford hos Krogh Optikk

Klær fra Morris Stockholm, sko fra Magnanni hos Follestad / Dusjsåpe fra Dior hos KICKS

Ypperste kvalitet

Tynn merino, robust cordfløyel og skarpe snitt beskriver Morris Stockholm hos Follestad. Høstens kolleksjon lokker med dype jordtoner og subtil skreddersøm. Du får det ikke renere og mer stilsikkert.

Høstmote fra Riccovero / Parfyme fra Le Couvent hos KICKS

Hverdagshelten

At det finnes flest hverdager er det ingen tvil om. A4-livet innhenter oss fort etter sommerens eventyr, men lysten etter spontanitet svekkes ikke av fulle e-postkontoer. Heller tvert imot.

Høstens kolleksjon fra Riccovero gir plass til både variasjon og spenning. Klassiske blazere og behagelige chinos, smeltes sammen med en god dose allsidige ytterplagg og en fargepalett som passer like godt til hverdag som neste helgs eventyr.