Drikkeflaske fra 24Bottles, notatbok fra Moleskine, pennal fra Urban, "Historien om Ásta" av Jón Kalman Stefánsson hos Tanum / Sneakers fra Eytys fra SVEAN Foto: Tanum

Lengsel etter ferien som gikk altfor fort og håp for fremtiden lager sommerfugler i magen ved semesterstart. Behovet for å starte litt på nytt melder seg i takt med at studielånet kommer inn. Gamle venner møter nye og plutselig er vennegjengen doblet. Sene kvelder hviskes ut med sur kaffe fra kantina, og jaget etter å få til absolutt alt er for alvor i gang.

Perfekt garderobe til studiestart hos SVEAN

Avslappet «FOMO»?

Lange dager på lesesalen og spontane turer på byen krever behagelige snitt og slitesterk kvalitet. Identitet bygges og skapes mens FOMO, prestasjonsangst og ustoppelig glede blandes og gjør at du føler på en frihet du kommer til å se tilbake på med nostalgi.

Sneakers er et must-have og YME vet akkurat hvilke du bør ha til enhver tid.

Solbrillene finner du hos Krogh Optikk

Den lave høstsola

Ikke mys mot den, men stirr rett i den og gjennom den. Trekk til deg siste håp av vitamin D mens vennene dine forteller deg om helgens opplevelser. Ta med deg en bok i parken for å koble av og forsvinn inn i setningene noen andre har skrevet til fordel for dine egne når det blir for mye stress.

Pssst… Husk å sjekke synet ditt. Hos Krogh Optikk får du briller, databriller, solbriller og linser som garantert gjør studiehverdagen enklere.

Høstens kolleksjoner hos SVEAN får hjertet til å dunke litt ekstra

Du husker hva du hadde på deg

Du husker kanskje hva du hadde på deg første skoledag som liten. Du husker hva du hadde på deg da du fikk ditt første kyss. Du husker hva du hadde på deg da hjertet ditt ble knust. Du husker hva du hadde på deg da du enda ikke visste at akkurat denne kvelden ville bli en du aldri, aldri kommer til å glemme.

Armbånd fra Wille Jewellery hos Gullsmed Heyerdahl

Evig ung 

Alphaville sang «Forever Young» og skapte en kultlåt. Det er noe helt eget med studietiden. Det første skrittet inn i voksenlivet, sånn på ordentlig. Alt og ingenting teller, og kontrastene er så innmari store.

Vi håper du klarer å nyte den slik den bør. At du går inn i årets semesterstart med nyspissede blyanter og genseren du allerede før sommeren så for deg at du kom til å se kjempebra ut i. Skap minner for livet – lykke til med studiestart!