Norwegian Rain og T-Michael holder til i lokalet som tidligere huset kunstnerrestaurant Blom. En historisk perle er forvandlet til en konseptbutikk som du aldri har sett maken til. I tillegg til skreddersydde klær og ikoniske, skandinaviske møbler finner du også kunst på veggene, og nå ønsker Norwegian Rain & T-Michael deg velkommen til å oppleve en utstilling over flere dager som inneholder visual arts og performance innslag. Her kan du oppdage både etablerte og nye, fremadstormende kunstnere. Det vil være to utstillinger på dagtid og performance på kveldstid.

Program: 

Onsdag 28. august

Christian Houge kl. 10 – 20

Fredrik Høyer kl. 10 – 20

Mechanophila + Performance kl. 20 – 22

Torsdag 29. august 

Mechanophila + Exhibition kl. 10 – 20

Simen Ulvestad kl. 10 – 20

Synesthesia – Performance kl. 20 – 22

Fredag 30. august

Synesthesia- Exhibition painting and sound kl. 10 – 20

Duy AKA Vitaboy kl. 10 – 20

Christopher Rålund + Performance kl. 20 – 22

Lørdag 31. august 

Christopher Rålund – Showcase kl. 10 – 18

 

Les mer om FUSHION her