Tiden for å svette-i-for-tidlig-hentede-frem-ullgensere er over, det er kaldt på ordentlig. Nok til at man i halvsøvne kan slenge på seg noe som alltid funker, varmer og ser bra ut hver morgen. Eller hente frem de store statement-plaggene fra skapet og møte morgenfrosten med stil og den fortsatt varmende høstsolen med selvtillit.

 

Lag på lag på lag

Investeringer i yttertøy av god kvalitet er alltid en god idé. En allsidig frakk i en nyanse av brunt eller beige er absolutt et av trendhøydepunktene i høst og vinter, men også en klassiker du kommer til å glede deg til å hente frem i mange år fremover. Kombiner den gjerne med andre naturtoner for en helt riktig monokrom look, løftet frem av både Louis Vuitton og Fendi for AW19. En monokrom look viser stille selvtillit.

Gå for akkurat det du føler for. En preppy v-hals og skjorte kombinert med sporty innslag av sneakers eller en hoodie, for eksempel. Vanskelig å velge jakke? Velg begge.

 

Miks og match. En skinn- eller denimjakke? En rutete blazer eller en marineblå dressjakke? En cardigan i svart eller camel? Du trenger ikke velge lenger
Vogue

Frakk fra Séfr hos SVEAN

Cardigan fra T-Michael

Bukse fra T-Michael

Frakk fra Schnayderman's hos SVEAN

Briller fra Hugo Boss hos Krogh Optikk

Frakk fra Boss hos Follestad

Hestra-hansker fra Follestad

Sko fra Timberland

Skjerf fra Moncler hos YME

Adidas Terrez Gore Tex fra YME

Jeans fra Séfr hos SVEAN

The North Face-lue fra YME

 

Sesongens fineste

Bruk sneakersene så lenge du kan før snøen kommer. Gjerne sammen med en flatterende dress – du kan trygt inkludere både sporty og fancy elementer i hverdagsgarderoben i høst. Og vi har gode nyheter: den norske boblefavoritten – gjerne i en lengre versjon – er høyt på listen over sesongens mest trendy og fine favoritter. Det er også en naturtonet frakk mot rutete bukser i ull. Skotske ruter rundt halsen.

Sesongens fineste høstplagg. Øverst på Karl Johan.