Vi har tidligere vist frem antrekkene og skjønnhetsproduktene Kristiane plukket tidligere i høst. Her er snilleguccis 10 topprodukter fra Paleet:


Skopuss-produkter fra Timberland

Timberland har mange produkter som gjør det lett å ta vare på nubuck-sko, til tross for dårlig vær. Spesielt «foaming cleaner» fjerner vanskelige flekker som salt, gress og søle fra nubuck og suede. Med “cleaning bar” og børsten kan man pusse vekk tøffe, tørre flekker. Fra kr 69.

 

Loafers fra Enzo Poli

Jeg går som regel i sneakers, men jeg går for loafers hver gang jeg skal pynte meg. Disse er classy med et hint av unisex. Kr 2 395.

Veske fra By Malene Birger

Noen ganger kan vesker med detaljer være et smykke i seg selv. Dette er også det jeg vil kalle perfekt størrelse på en veske, med plass til mobil, lommebok, et leppeprodukt og litt til, uten at den tynger på skulderen. Kr 2 699.

Extreme-serien fra Redken hos Adam og Eva

Denne serien har jeg brukt i mange år. Den tilfører proteiner som styrker og pleier skadet, tørt og slitt hår. “Anti snap treatment” er spesielt god å påføre i tuppene på vått hår for å tilføre næring og hindre mer slitasje. Extreme Shampoo kr 229, Balsam kr 239, Anti snap kr 375.

 

BH fra Calvin Klein hos Det Lille Under

Jeg setter stor pris på en god BH uten spiler som også er fin om den synes litt igjennom andre klær. For meg handler undertøy om hvordan det får meg til å føle meg – og i disse føler jeg meg sporty, fin og komfortabel samtidig. Kr 370.

Skjerf  fra Acne Studios hos SVEAN

Et skjerf i perfekte høstfarger som vil passe til de fleste ensfargede jakker. Kr 2 000.

 

Sukkulenter fra Floriss

Med sine mange kontraster, farger og former gjør sukkulenter så mye ut av seg. De er enkle å stelle, fine å se på og gir mye til et bord eller et rom. Med disse har man også så stor frihet til å velge trygge eller litt crazy potter!

Sukkulenter fra kr 49.

Coffee table-bøker fra Tanum

Jeg synes Tanum på Paleet er den mest inspirerende bokbutikken i byen. Jeg liker bøker som pynt for de er inspirerende og enklere å tørke støv av enn mye annen pynt. Yves Saint Laurent Catwalk kr 649.

Replica-parfyme fra YME

Replica-parfymene er helt unike i det at luktene skal minne om spesifikke hendelser og opplevelser. Det er med andre ord dufter med en historie. Mine favoritter er «By the fireplace» og «Sailing day». Maison Margiela parfyme kr 1 099.

L’Occitane Amande-dusjsåpe fra Vitusapotek

Min favorittsåpe! Veldig skånsom mot sensitiv hud og spesielt næringsgivende gjennom norske vintre. Den er også et smykke i dusjen – og en perfekt gave! Showeroil kr 200, Showerscrub kr 180.

Fullstendig versjon av denne saken finner du i Paleet-magasinet som du kan plukke opp i en av butikkene eller serveringsstedene på Paleet.