Taco kombo: lettrøkt oksekjake, friterte kongereker og grillet mais

Taqueria

I første etasje på Paleet kan du nyte ekte, mexicansk håndverk med hendene. Sterk mat, sterke farger, sterke drinker. Munnfuller med helgefølelse – hver dag er tacodag på Taqueria.

Brownies, vaniljemakroner og peppermyntete

The Room

Søt shoppingpause med kaffe og et delikat kakestykke fra den kontinentale kaféen i andre etasje. Bla i vinkartet – det er alltid noe å feire. Velfylte smørbrød, fristende salater og et stort utvalg tesorter på The Room.

Pizza Campana og Parmigiana

Pizza Crudo

Norges Napoli ligger i matkjelleren på Paleet. Der blir den originale, italienske pizzaen laget med store doser passione – tilberedt i steinovn og toppet med autentiske råvarer. Spis deg til en like varm følelse som et lunt ullskjerf rundt halsen gir når vinteren kommer.

Mandelsnegle, cappucino og hjemmerørt syltetøy

United Bakeries

Fokus på gode råvarer og ekte håndverk – mer enn gjerne i form av nystekt gjærbakst og hjerteskum over nytraktet kaffe. Start dagen med en god følelse i magen eller slapp av mellom shoppingslagene. Hos United Bakeries.

Halloumisalat med mango og eplemost

Egon

Med ideen om kortreist mat i førersetet kan de norske råvarene ta trikken rett fra jorda til Egon-kjøkkenet på Paleet. Der serveres det mat som passer for alle fra en meny i stadig utvikling – og med fristende alternativer som gjør det lett å velge kjøttfritt.

Rainbow dragon, Wagyu sashimi og Harusame-salat

Sabaki

Man spiser også med øynene – og hos Sabaki får du en visuell og gastronomisk opplevelse av den japanske kokkekulturen. Regnbuedrage i kjent sushi-stil og Wagyu fra Kobe-teaktene på Honshu-øya i Japan, for eksempel. Japanske perler på Paleet.

Belgisk vaffel, cookie dough-is og sjokoladekuler fra Lindt

Ben & Jerry’s

Amerikanske Ben Cohen & Jerry Greenfield møttes på et kurs i iskremlaging for over førti år siden – og deres kjærlighet til iskunsten har gjort Ben & Jerry’s verdensberømt. En servering av en frekk cookie dough-is på en belgisk vaffelseng med sjokoladesaus og strøssel gir deg smaken av ekte kjærlighet.

Slider kombo: Sprøstekt scampi og gratinert cheddar

Public Matpub

Kjærlighet mellom to burgerbrød. Duggende glass med mikrobrygg, veloverveide valg fra et stort utvalg av spesialøl. Håndverkerfries rett i hånda. Real mat på Public Matpub.

Ønsker du å bestille bord hos Public Matpub, Sabaki eller Pizza Crudo kan du gjøre det her. Ønsker du å bestille bord hos Egon kan du gjøre det her.