5 gode salgstips

Her er våre beste salgstips til det store januarsalget på Paleet.

Alt

Ikke la deg rive med. Ikke vent for lenge. Ikke dytt andre i køen. Ikke la andre kjøre over deg i kampen om godsakene.

Tipsene er mange i forkant av salgsfesten som alltid kommer i januar. Vi, som velger å tro på folks egen dømmekraft og folkeskikk, vil heller gi noen gode råd vi håper vil hjelpe deg med å manøvrere rundt salgsstativer og lysende gode tilbud i januarmørket.

Kvalitet over kvantitet

Let etter det du angrer på at du ikke kjøpte i høst. Tenk nøytrale farger og ikke heng deg opp i sesong – gode kupp er like gøy å hente frem til sommeren. Årets lekreste sommerkjole får du garantert bruk for, kanskje sammen med en deilig ullgenser, selv om snøen laver ned utenfor akkurat nå.

Planlegg godt

Langsiktig planlegging er alltid en god idé. Se etter gaver til en du er glad i, og lagre dem hjemme til neste bursdag eller gaveanledning. Gå for et par plagg fremfor å raske med deg alt mulig du egentlig ikke har bruk for.

Plagg som blir hengende i skapet med merkelappen på er dårlig for lommeboken – og ikke minst et unødvendig bidrag til overforbruk. Bruk tiden frem mot salgsstart til å gå gjennom skapet ditt. Hva mangler du og hva drømmer du om at skal flytte inn?

Vær ute i god tid

Vær tidlig ute dersom du ønsker å sikre deg noen godbiter. Det store vintersalget på Paleet starter torsdag 2. januar klokken 10.00. Husk at de beste salgsvarene forsvinner først, så det kan være lurt å være tidlig ute!

Under vintersalget kan du gjøre gode kupp på høstens og vinterens kolleksjoner. Er det noe du har gått og siklet på som du kanskje kan sikre deg til en fantastisk hyggelig pris akkurat nå?

Det kan også hende du, ved siden av salgsvarene, finner noen av vårens nyheter i butikkene. Vil du være først ute eller bare la deg inspirere av sesongen vi gleder oss så mye til, så finnes det også gode muligheter for det.

Følg shoppingdrømmen

Til tross for at de fleste ønsker både struktur og planlegging midt oppe i salgskaoset, skal en ikke kimse av rushet spontanshopping kan gi. Tenk, der henger jakka du ikke tok deg råd til i høst. Det er én igjen. I din størrelse. Den er på 50%. Skal du slå til? Svaret er ja. I hvert fall hvis du har gått rundt med en liten antydning til klump i magen hver gang du har sett andre ikledd nettopp din jakkedrøm.

Kom forberedt

Ta på deg noen behagelige sko, smør deg med litt ekstra tålmodighet, kjøp deg en digg kopp kaffe og gjør deg klar for å gjøre skikkelig gode salgskupp!

De fantastiske ansatte i butikkene våre står klare til å hjelpe deg på veien, og vi gleder oss til en ellevill salgsstart på det nye året!

Del denne saken

Relaterte artikler

Mote 02/06/20

Sommer, sol og salg!

Sommersalget er i gang på Paleet! Her finner du kvalitetsklær og tilbehør til gode priser. Nyt lange sommerkvelder i florlette plagg og kanskje har[...]

Les mer
Forsiden 30/12/17

Vintersalget starter 2. januar!

Når vi åpner dørene igjen i det nye året starter vi med å gi deg gode kvalitetsvarer på salg. [...]

Les mer
Han 10/07/17

A Gentleman’s Sale.

Benytt anledningen til å skifte ut gammelt med nytt. Salget er i gang på Paleet, og her er noen freshe tips! [...]

Les mer