Selv om det tradisjonelt kanskje er mannen som skal kjøpe noe til kvinnen, synes jo alle det er hyggelig med en liten gave eller oppmerksomhet i kjærlighetsmåneden februar eller på selve valentinsdagen 14. februar.

På Paleet finner du alltid fine gaver og tilbehør som passer de fleste – eller noe å ha på deg. Kjærlighet trenger ikke være så komplisert, basics i god kvalitet er noe enhver mann trenger: Hansker, skjerf og sokker trenger på ingen måte være kjedelig!

 

Valentines og skuddår

2020 er også skuddår – og i følge gamle tradisjoner betyr det at den sjeldne 29. februar er dagen damene kan fri. Vi bare sier det. Og trenger du et sted å ta med din utkårede, eller bare noen du er glad i, så anbefaler vi et av spisestedene våre. Den dempede belysningen i matkjelleren setter stemningen for kvelden.

Blomster fra Floriss

Forlovelsesring i karbon fra Gullsmed Heyerdahl

Sko fra Tiger of Sweden hos Follestad

Jakke fra Polo Ralph Lauren hos Follestad

Ulljakke fra Saint Laurent hos YME

Sløyfer fra T-Michael hos Norwegian Rain & T-Michael

Briller fra Prada hos Krogh Optikk

Skjorte fra Riccovero

Skjorte fra Séfr hos SVEAN

Replica-parfyme fra YME

Skinnhansker fra Timberland

Bok fra Tanum

Belte fra Timberland

Lue fra North Face hos YME

Ullgenser fra Timberland

Slips fra Hugo Boss hos Follestad