Finnes det noe bedre enn følelsen av box freshe sneakers på tørr vårasfalt? De klumpete joggeskoene er fortsatt overalt – og lette ytterplagg i rutemønster, pastellfarger og jordtoner går igjen i butikkene våre.

Våren og tidlig sommer 2020 er preget av plagg med preppy, gjerne oversized, 70-tallsstil. Praktiske plagg som er lette å bruke i lag når temperaturen er vanskelig å forholde seg til. Akkurat som vi ser til dame, kan du trygt bevege deg ut av komfortsonen din med sommerlige pasteller før sommeren kommer, enten det er i lavendeltoner, pistasj eller sorbetgult. Hvis ikke kan du holde deg på jorden med de trygge jordfargene, for de er like aktuelle denne våren.

Cardigan fra Morris fra Follestad

Solbriller fra Armani hos Krogh Optikk

Sko fra Tiger of Sweden hos Follestad

Genser fra Morris hos Follestad

Acne-bukser fra SVEAN

Sneakers fra Acne hos SVEAN

Sneakers fra Asics hos YME

Frakk fra Andersson Bell hos YME

T-skjorte fra Tom Wood hos YME