Det er fortsatt ikke helt vår ute, men sesongskiftet har definitivt kommet til butikkene våre. Nå er tiden for å sette sammen antrekk som funker både i varierende vær og situasjoner. Varme ullgensere over luftige skjorter. Vårens kuleste sneakers på tørr asfalt.

Pastellfargene går igjen i alle butikkene, både i lavendel-cardiganen fra by TiMo og sorbet-ullgenseren fra Iben hos Kiman Woman. Husk at du nå kan besøke nettbutikkene til de butikkene som ikke holder åpent på Paleet i denne perioden.

Genser fra by TiMo

Kjole fra by TiMo

Veske fra Enzo Poli

Solbriller fra Bottega Veneta hos Krogh Optikk

Genser fra Iben hos Kiman Woman

Skjørt fra Mark Kenly Domino Tan hos SVEAN

Skjørt fra Munthe hos Kiman Woman

Pumps fra Enzo Poli

Bukse fra 7115 by Szeki hos SVEAN

T-skjorte fra Tom Wood hos YME