Påskekrimmen består uansett hvor du er. Her er tre boktips fra Tanum:

I "Min søster er seriemorder" treffer vi litt av et søsterpar: Korede og Ayoola. Da Korede blir avbrutt i en middag av et nødanrop fra søsteren Ayoola, vet hun hva hun må gjøre: Finne frem blekemiddel, gummihansker og nerver av stål. Dette er den tredje kjæresten Ayoola har drept. Korede vet hun bør gå til politiet, men som man sier; familie først!

Camilla Grebes siste bok "Skyggejegeren" er så uhyggelig som påskekrim skal være. En februarnatt i 1944 blir en kvinne funnet fastspikret til gulvet i leiligheten sin i Stockholm. 30 år senere blir ytterligere en kvinne funnet på samme måte - kan det være samme drapsmann?

I "En fri agent" møter vi Nat, en førtisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning. Han tror hans dager som hemmelig agent er over, men trusler fra hovedkvarteret i Moskva drar Nat tilbake til jobben. Han må ta over The Haven, en av London Generals nedlagte stasjoner, med en gjeng spioner av ulik kvalitet. En fri agent er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere.

Kryp opp i godstolen med boken samtidig som du pleier huden med hudpleieproduktene du har tatt med hjem fra KICKS til ditt eget hjemmespa.

Asfaltpåske er slett ikke værst. Gå en luftetur i en stille by. United Bakeries serverer nybakte boller, lunsj og deilig kaffe. Kan nytes i solveggen eller ta med deg en take-away kopp til turen din.

God påske fra United Bakeries

Når vi er så mye hjemme er det lett å innse at det er på tide med årets vårrengjøring. Vi vasker vinduer i et desperat forsøk på å slippe inn mest mulig lys. Kjøp med nye blomster hjem fra Floriss og gjør hjemmet et enda bedre sted å være.

Blomster fra Floriss og solkrem til solveggen fra Vitusapotek.

Koppen som gjør påsken litt bedre. Du finner den hos Tanum.

Vårlyset har begynt å slippes inn. Vi myser mot sola og kan endelig sette solbrillene på nesetippen. Nå går vi mot vår, og det er lett å bli inspirert i klesbutikkene. Trent & Trent og Bitte Kai Rand holder åpent på Paleet. Det gjør også Gullsmed Heyerdahl hvis du vil unne deg eller noen du er glad i noe ekstra fint denne påsken.

Mix og match med den nye kolleksjonen fra Bitte Kai Rand

Dekorative ringer fra Nialaya Jewellery hos Gullsmed Heyerdahl

Vinmonopolet holder åpent slik at du kan nyte noe godt å drikke til påskematen.

Ta vare på deg selv og de rundt deg

Her ser du butikkenes åpningstider i påsken.

 

Med ønske om en riktig god påske!