Anita og Kristin hjelper deg med å finne blomstene du blir glad av og i hos Floriss. Har du sett det unike utvalget blomster, planter og tørkede blomster butikken har? Du kan bli bedre kjent med de dyktige jentene og butikken på deres Instagram her. 

Danske Bitte Kai Rand har én flagshipstore i Norge og den finner du på Paleet. Du finner klær med sterk fokus rundt design, høy kvalitet og passform. I tillegg har Thea krydret utvalget med de lekreste smykker fra Monies, Amundsen Jewellery og Miss Mathiesen.

Atle er en av mange dyktige medarbeidere som jobber hos Tanum. Tanum har ligget her i Karl Johans gate siden 1880. Butikken er en av Norges største, mest tradisjonsrike og innovative bokhandler. Dette er nå Norges eneste Tanum butikk.

Gullsmed Heyerdahl er en av landets ledende gullsmeder med fokus på smykker. Her finner du alltid noe unikt og annerledes enten du vil glede deg selv eller andre. Hos Gullsmed Heyerdahl kan du også oppdage flere norske smykkedesignere. Thomas Heyerdahl er utdannet gullsmed og diamantekspert og er sønn av Sten som etablerte Gullsmed Heyerdahl i 1972.

Gode råvarer og ekte håndverk er stikkord hos United Bakeries. Clarisse og flere dyktige medarbeidere tilstreber hver dag at du skal bli servert den beste kaffen og bakevarene.

 

Dette er noen av de ansatte og butikkene du kan besøke på Paleet. Vi er stolte av å huse en rekke frittstående store og små butikker som sammen med andre butikker og serveringsteder gjør Oslo helt unikt.

Velkommen innom og #StøttButikkeneiOsloSentrum, vi setter stor pris på dere alle!