Frokost, lunsj, ettermiddagskaffe eller middag. Nyt ditt neste måltid utendørs og se Oslo fra sin beste side. Midt i Karl Johan og med fontenen i Spikersuppa som nærmeste nabo.

Saftig burger hos Egon. Klikk på bildet for å se hele menyen.

Mat- og bordgleder

Uteserveringen på Karl Johan har blitt tradisjon. Midt mellom Stortinget og Slottet kan du i sommer og helt til 13. september besøke sommerserveringen.

Nå som vi ikke kan reise utenlands i sommer og oppleve uforglemmelige måltider fra bord med rutete duker i Italia eller sitte tett i tett ved runde bord langs Paris’ mange utecafeer, kan du føle på denne pulsen allikevel i vakre Oslo. For borte er bra, men hjemme er best. Restaurantene følger smittevernreglene nøye, personalet har fått god opplæring og det er gjort tilpasninger i restaurantene slik at ditt besøk skal være trygt og behagelig.

Du trenger med andre ord ikke reise utenlands for å være omgitt av brostein og fontenesus. Heller ikke italiensk pizza eller meksikanske spesialiteter. Med kort vei til alle byens sommeraktiviteter er uteserveringen et perfekt møtepunkt, enten det er for en kaffe, lunsj eller en deilig 3-retters middag.

Frozen margarita med jordbær, tortillachips og guacemole hos Taqueria.

Åpningstider:

Egon holder åpent tirsdag til lørdag kl. 10.00 – 23.30, søndag og mandag kl. 11.00 – 22.00.

Taqueria som også serverer mat fra Pizza Crudo holder åpent mandag til onsdag kl. 11.00 – 20.00, fredag og lørdag kl. 11.00 – 22.00 (kjøkkenet stenger kl. 21.00).

Hjertelig velkommen til å nyte Oslosommeren på sitt aller beste!