Vi er bevisste på vårt forbruk og det å investere i kvalitet er stadig viktigere. Bygg en garderobe som varer lenge og med plagg og tilbehør som kan brukes igjen og igjen. Kanskje har du siklet på et plagg eller et par sko som du nå kan sikre deg på salget? Kanskje du ikke har unnet deg noe ekstra i denne spesielle tiden vi er inne i og det kan føles litt godt å investere i sommergarderoben. Salg er fint når du finner de tingene du vet du kan bruke i lang tid fremover.

 

Invester i kvalitetsplagg som du kan bruke lenge når du handler på salget.

Mange skal tilbringe sommeren i Oslo og på Karl Johan holder sommerserveringen åpent hver dag. Velkommen innom for å nyte bylivet, ta en pause på sommerserveringen og unn deg noe du ønsker deg på sommersalget.

 

Velkommen!

Ta en pause, nyt bylivet og et godt måltid ute på sommerserveringen.