En skolesekk lever et tøft liv. Sekken fylles med tunge bøker og vått gymtøy, blir slengt rundt i skolegården og brukt som sittepute gjennom hele skoleåret. Det er viktig for oss å formidle videre at Beckmann-sekkene gjennomgår strenge kontroller og har blitt testet grundig før den havner på ryggen til barnet ditt.

For den ryggen skal vare hele livet. Et barn som har en kilometer skolevei, går med sekken på ryggen fra Lindesnes til Nordkapp – og nesten helt tilbake, i løpet av 12 års skolegang. Sekkene fra Beckmann er laget for å avlaste rygg og skuldre. Hoftebelte, brystrem, ryggspile og gode polstringer får en sekk til å føles lettere. Kunnskap skal være lett å bære.

Vi garanterer at barnet ditt finner den perfekte ryggsekken hos Tanum!

Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert!
Pippi Langstrømpe

Tanum har et rikt utvalg av tilbehør til skolehverdagen, som for eksempel miljø- og lunsjvennlige drikkeflasker fra 24Bottles og populære, norske Blafre som slipper fantasien løs med sine karakteristiske matbokser og fargesterke tekstiler. Med retrovibber og kjærlighet til naturen er det vanskelig å ikke forelske seg i universet de har skapt fra Ekeberg i Oslo. At de i tillegg setter bærekraft og lokal produksjon svært høyt gjør at vi simpelthen elsker de praktiske produktene som er ment til å vare.

Danskene henger aldri på latsiden når det gjelder design, og Design Letters er intet unntak. Basert på arkitekt Arne Jacobsen’s håndtegnede typografi fra 1937 lager de en bred linje bestående av alt fra notatbøker til drikkeflasker og tallerkener.

Du finner alt du trenger til barnehage- og skolestart hos Tanum!

La barn være barn og slipp fantasien løs til skolestart! Du finner alt du trenger øverst på Karl Johan!