Til henne: Lag på lag i pastell

Mørkelilla lue fra Le Bonnet Amsterdam hos SVEAN, Holzweiler-skjerf fra YME, skjorte fra Anine Bing hos Kiman Woman, myk og varm kashmirgenser fra Bitte Kai Rand, jeans fra Tom Wood hos Kiman Woman, hals fra One & Other hos Kiman Woman, fargerike sneakers fra New Balance hos YME, veske fra NaNa-NaNa hos YME, solbriller fra Krogh Optikk.

Norske Tom Wood er ett av Kiman Womans nye merker i høst, og de har allerede et deilig utvalg av denim, strikk og tilbehør tilgjengelig. I tillegg kommer de velkjente smykkene til butikken i andre etasje hos oss allerede i oktober! Kombiner for eksempel et par Tom Wood-jeans med en alltid allsidig hvit skjorte og den mykeste ullgenseren du kan tenke deg. Med et skjerf rundt halsen holder du deg varm i septembervinden, samtidig som du kan nyte at det fortsatt er sneakersesong! Heldigvis.

Tom Wood design carefully curated items, based on the desire to create contemporary classics.
Tom Wood

Til han: Jordtoner med fargeutspring

Oransje lue fra Le Bonnet Amsterdam hos SVEAN, kåpe, ullgenser og jeans fra Séfr hos SVEAN, Polo Sport-ryggsekk fra Polo Ralph Lauren hos Follestad, høstsneakers fra YME.

Unisex-luene i alle regnbuens farger fra Le Bonnet Amsterdam kan både bryte opp og legge til et høstantrekk i jordtoner. Luene er produsert i Skottland på en fabrikk grunnlagt for 170 år siden, en av de eldste fabrikkene i Storbritannia, født i Paris og designet i Amsterdam. Du finner dem hos SVEAN. Hvilken farge ønsker du deg?

Det er ikke vanskelig å finne nye høstfavoritter på Paleet for tiden, men vi klarte ikke forlate hele septemberantrekket fra svenske Séfr hos SVEAN. Merket ble grunnlagt av Per Fredrikson og Sinan Abi i Malmö i 2016, og er et herremerke bygget på klassiske silhuetter, førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk.

Ideen bak Séfr er at med alt vi gjør, prøver vi å gjøre på en unik og annerledes måte – alt fra design, produksjon til hvordan vi kommuniserer på sosiale medier. I stedet for å følge regler og ideer om hva som skal være riktig, prøver vi aktivt å bryte disse grensene.
Séfr / SVEAN.no