Denne høsten er noen av de største trendene for dame: Ruter, beige- og bruntoner og skinn, i følge motekonsulent og stylist André Rønning. Han har plukket høstens fineste plagg fra Paleet til modellene i årets høstkampanje.

– Hva er det fineste yttertøyet og tilbehøret man kan ha denne høsten?

– Det aller viktigste er at man finner noe man er komfortabel i og at man får vist frem sin personlige stil. Man skal heller ikke være redd for å utfordre seg selv litt. Gå for en farge eller et mønster man ikke har fra før.

–  Hva går du aller helst med selv i høst?

– Jeg går mye i enkle farger og ton-i-ton. Klassiske plagg i gode kvaliteter som holder lenge.

– Hvordan har du stylet søstrene Petra og Julie?

– De har jeg stylet ganske ungt, fargerikt og lekent. Petra har på seg bukse og jakke fra Kiman Woman, en polo fra Bitte Kai Rand, veske fra Enzo Poli. Smykkene hennes er fra Gullsmed Heyerdahl. Julie har jeg stylet i en jakke fra Riccovero, bukse og t-skjorte fra Kiman Woman og et deilig skjerf fra SVEAN.

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

Skjortejakke fra Second Female hos Kiman Woman

T-skjorte fra Anine Bing hos Kiman Woman

Sneakers fra Pavement hos Kiman Woman

Jeans fra Anine Bing hos Kiman Woman

Bukse fra FiveUnits hos Kiman Woman

Boblejakke i cord fra Riccovero

Boots fra Lara

Skjerf fra Acne hos SVEAN

Jeans fra Tom Wood hos Kiman Woman

Boblejakke fra 1017 ALYX 9SM hos YME