Høsten er kanskje den beste tiden for inspirasjon og shopping, og motekonsulent og stylist André Rønning fant mye fint da han plukket høstens fineste plagg fra Paleet til modellene i årets høstkampanje.

– Hva fant du i butikkene på Paleet?

– Det var et veldig bredt spekter, Paleet har noe for alle, uansett stil og alder. Man finner alt fra streetwear til klassiske plagg, så om man vil kjøre safe eller ta den helt ut, er jeg sikker på at man finner noe på Paleet denne høsten!

Modellene Kaja og Lisa er stylet klassisk og tidløst med fokus på gode materialer og tidløst design, med tilbehør i bronse- og gulltoner. Kaja har på seg bukse, vest, veske og skjerf fra SVEAN, jakke fra Kiman Woman og smykker fra Gullsmed Heyerdahl, mens brunetten Lisa er ikledd høstens trendy ruter og jordtoner med bukse og kåpe fra By Malene Birger, veske fra YME og selvfølgelig smykker fra Gullsmed Heyerdahl til fresh neglelakk fra Escape by Lakkbar i andre etasje.

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

Kåpe fra By Malene Birger

Støvletter fra Enzo Poli

Veske fra Ilse Jacobsen

Skinnbukse fra By Malene Birger

Jakke fra Anine Bing hos Kiman Woman

Vest fra Arnie Says hos Kiman Woman

Kåpe fra Riccovero

Veske fra Acne hos SVEAN

Skjorte fra Kokoon hos SVEAN

Bukse fra Mark Kenly Domino Tan hos SVEAN

Vest fra Mark Kenly Domino Tan hos SVEAN

Skjerf fra Séfr hos SVEAN