Høstmoten for herre tar det i 2020 helt tilbake til 70-tallet med store boblejakker i statement-farger, monokromt og ton-i-ton-outfits. Motekonsulent og stylist André Rønning fant blant annet en skikkelig oransje blikkfanger da han plukket høstens fineste plagg fra Paleet til modellene i årets høstkampanje.

Til hypebeast-looken plukket stylisten nesten utelukkende plagg fra selvsikre YMEs utvalg av Virgil Ablohs Off-White, skiglossy Moncler og vestfavoritten Patagonia. Unntaket ble den klassiske, tykke vinterstrikken fra NN07 hos Follestad. Puffer-jakken fra Sør-Koreanske Ader Error er like synlig i skiheisen i Hemsedal som i rulletrappen opp til YME på Paleet.

– Hva burde man tenke på når man setter sammen høstgarderoben?

– Hvis basisgarderoben sitter er det lettere å supplere med trendplagg fra sesong til sesong, og man bør alltid kle seg i noe man føler seg komfortabel i. Jeg ville unngått syntetiske materialer eller noe man ikke liker selv. Alle ser bedre ut når de er selvsikre og føler seg fine!

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

Boblejakke fra Ader Error hos YME

Sneakers fra Y-3 hos YME

Lue fra Moncler hos YME

Skjerf fra Off-White hos YME

Patagonia-vest fra YME

Ullgenser fra NN07 hos Follestad

Trackpants fra Off-White hos YME

New Balance-sneakers fra YME