Motekonsulent og stylist André Rønning har plukket høstens fineste plagg fra Paleet til modellene i årets høstkampanje. Den klassiske, preppy looken består av en lett og varm pologenser og brune bukser fra Riccovero, en trendy teddyvest og en gråmelert ullfrakk fra Follestad – stilrent i jordtoner, lag på lag.

– Hva er den beste investeringen man kan gjøre når det kommer til klær – og spesielt yttertøy – i høst?

–  Yttertøy er noe man virkelig bør investere når man bor i Norden. Det er også viktig å se på materialer, pass på at det er ull, kasjmir eller andre varme materialer og ikke for mye syntetisk som polyester eller akryl.

– Hva er ditt beste tips til en god høstgarderobe?

– Det beste tipset, uansett sesong, er å sikre seg en god basisgarderobe og at man har alle de klassiske plaggene i gode materialer. Invester i ull og kasjmir, for da varer plaggene mye lenger. Hvis basisgarderoben sitter, er det lettere å supplere med trendplagg fra sesong til sesong.

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

Blazer fra Morris hos Follestad

Jeans fra Morris hos Follestad

Caps fra NN07 hos Follestad

Frakk fra Morris hos Follestad

Boots fra Timberland

Hansker fra Follestad

Genser fra Riccovero

Bukse fra Riccovero