Siv Merethe Karlsen (42) har jobbet som frisør halve livet og i Adam og Eva i hele 15 år. Tidligere har hun jobbet i avdelingene på både Aker Brygge og Steen & Strøm før hun kom til Paleet. På fritiden elsker hun blant annet å reise og dra på konserter – og hun har erfaring både som lærer på Adam og Eva-skolen og som Akademikonsulent.

 

Hei, Siv Merethe! Hva synes du er det beste med julen?

– Det beste med førjulstiden og juletiden er at alle kundene vil bli fine og det er en sprudlende forventning i salongen! Og så gleder jeg meg alltid til å møte venner og familie til hyggelige sammenkomster.

 

Hva ønsker du deg til jul i år?

– I år ønsker jeg meg opplevelser, så jeg håper at vi alle kan få være med våre kjære og ha en fin juletid.

 

Så hyggelig! Hva er hårtrendene denne vinteren?

– Trendene for denne vinteren er mye teksturert hår, naturlig krøll eller at man får tatt en strukturomforming, gjerne med en bob/lob som fortsatt er aktuelt, gjerne med en type lugg. I tillegg ser vi mye mørke farger, både varme og kalde, noen med et hint av rødt eller kobber, til det blonde, varme beige, som kan gå over i den naturlige fargen. For å bli skikkelig klar for fest i høytiden, bruk store statement-accessoarer, store spenner, hårbånd, bøyler, sløyfer og kjeder. Alt er lov bare det er stort og synes! Sett halve håret opp, lag en wet-look med litt beveglese, bølger eller fletter. En lav hestehale er også veldig klassisk og fint til fest.

 

Hva er dine beste julegavetips fra Adam og Eva?

Mine beste julegavetips fra butikken er et gavekort fra Adam og Eva, eller gode produkter for både menn og kvinner som jeg vet mange setter stor pris på å få.

 

Julegavetips: Pleieserie fra Depot til menn

Julegavetips: Chronologiste-serien fra Kérastase til dame

 

Julegavetips til menn:

Depot Normalizing daily shampoo:
For å vedlikeholde normalt hår uten spesielle utfordringer. Gir en kjølende effekt (249,-)

Depot Matt paste:
Perfekt til frisyrer med litt volum (249,-)

Depot skjeggolje:
Tilfører skjegget fuktighet og næring så det fremstår fyldig, mykt og formbart. Ivaretar også huden under skjegget (249,-)

 

Julegavetips til dame:

Serien fra Kérastase gir en luksuriøs og unik opplevelse. En styrkende behandling for hår og hodebunn.

Chronologiste Bain Régénérant Revitalizing Shampo:
Motvirker aldrende tegn på hår og hodebunn (310,-)

Chronologiste Masque Intense Régénérant:
Gir langvarig fuktighet, mykhet og glans (400,-)

Chronologiste Termique:
En lotion til føning som forfiner hårets tekstur og gjør at håret føles jevnere. Gir en anti-frizz-effekt og beskyttelse mot varme opptil 230 °C (525,-)

Chronologiste Huile:
Olje til håret med en elegant, fin duft med en sofistikert balanse av terose, lyst tre og moskus. Håret blir glattere og mer næret med strålende glans (525,-)

 

 

Trygg julehandel. Øverst på Karl Johan.

Vi minner om å vaske hendene grundig, holde to meter avstand og bruke munnbind når avstanden ikke kan opprettholdes. Vi ønsker alle en fin vinter og førjulstid – og velkommen til en trygg handel hos oss!

Les mer om smitteverntiltakene vi gjør her.